Ana SayfaÜnlülerKenan Doğulu Söz Verdi!

İlgili Postlar

Kenan Doğulu Söz Verdi!

Ülkemizde yaşanan yangınların ardından bir çok ünlü isim sosyal medya hesaplarından üzüntülerini dile getiren paylaşımlar yapmıştı. Sevilen şarkıcı Kenan Doğulu yanan alanlara herhangi bir işletme yapılırsa bu işletmelerde şarkı söylemeyeceğine söz verdi. Doğulu’nun paylaşımı haberimizin devamında…

Kenan Doğulu kimdir?

Gelen Teklifleri Reddedeceğim!

Tatil beldelerinde başlayan yangınların ardından Burcu Biricik radikal bir karar alarak sosyal medya hesabından kararını şu sözlerle açıklamıştı;

“Kendime bir söz: Yanan ormanlık alanlarımıza yapılacak herhangi bir otele, işletmeye adımımı atmayacağım. Bundan öncekilere de atmadığım gibi. İçindeki bu yangını unutma, ciğerinin nasıl yandığını unutma! Balık hafızalı olup 2 gün sonra o otelleri parayı boğma” dedi.

Güzel oyuncu Burcu Biricik’in ardından Kenan Doğulu’da bir açıklama yaptı. Sevilen şarkıcı “Bugüne kadar, bir doğa yangını sonrası inşa edildiğini bildiğim herhangi bir yerde sahne almam için gelen teklifleri kesinlikle reddettiğim gibi bundan sonra da bu yanan alanların üzerindeki tesislerde şarkı söylemeyeceğime söz veriyorum” cümlelerini sosyal medya hesabından paylaştı.

Sertap Erener’den Örnek Hareket

Geçtiğimi günlerde konser veren Sertab Erener, “İki gündür yaşadığımız ciğerimizi yakan bu acı ile bugün sahneye çıkmak benim için imkansızdı, iptal edelim istemiştim ama Turkcell ile gerçekleştireceğimiz bu konserin bütün gelirini kaybettiğimiz ormanlarımızı en kısa zamanda yeniden yeşertmek için bağışlamaya karar verdik. Bu inançla yola çıktım. Bu gece şarkılarımı bütün ruhumla kaybettiğimiz ağaçlarımız, hayatını kaybeden bütün canlılar için söyleyeceğim.” dedi.

Sertab Erener kimdir?

Ayrıca ünlü şarkıcının Instagram hesabından yayınlanan gönderide, “Ülkemizi yasa boğan orman yangınları sebebiyle büyük üzüntü duyuyoruz. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Yaralılara ve yangından etkilenen tüm canlılarımıza acil şifalar temenni ediyoruz. Bu felaketin yaralarını hızla sarmak için bütün imkanlarımızı seferber edeceğiz. İlk olarak yanan canımız ormanlarımızı yeniden yeşertmek için 50 bin fidan bağışı yapıyoruz. Ayrıca Turkcell Yıldızlı Geceler açılış konserinden elde edilecek geliri de fidana dönüştüreceğiz.” ifadelerine de yer verildi.

Şarkıcı geçtiğimiz ay gerçekleştirdiği konserinde “Bu yıl benim beşinci konserim ve birkaç gün önce yaşadığım heyecanı tarif etmem imkansız. İnsan 30 yıldır şarkı söylüyor olsa bile onun üzerine çalışmayınca kimliğini unutuyor ama bugün kendimizdeyiz. Ben kendimi en son elimde bez, evi siliyor olarak bırakmıştım. O yüzden şükürler olsun ki sizlerle birlikteyiz. Konser boyunca kendinizi koruyun, maskelerinizi ne olur çıkarmayın. Sizi çok özledim.” ifadelerini kullanmıştı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler