Ana SayfaDedikoduKenan Doğulu, Beren Saat'in sözleri karşısında gözyaşlarını tutamadı

İlgili Postlar

Kenan Doğulu, Beren Saat’in sözleri karşısında gözyaşlarını tutamadı

Dün gece ünlüler  “GQ Türkiye Men of the Year Ödülleri” için bir araya geldi. Ödül töreninde “Yılın ikonu” seçilen Kenan Doğulu, ödülünü 7 sene önce evlendiği Beren Saat’in ellerinden aldı. Kariyerinde 30. yılı kutlayan Kenan Doğulu, eşi Beren Saat’in konuşması karşısında gözyaşlarını tutamadı…

 

kenan doğulu beren saat
kenan doğulu beren saat

Kenan Doğulu Kimdir?

Beren Saat Kimdir?

Kenan Doğulu gözyaşlarını tutamadı 

Dün gece GQ Türkiye Men of the Year Ödülleri sahiplerini buldu. Birçok ünlünün katıldığı törende duygusal ve eğlenceli anlar meydana geldi. Bu anlardan en duygusal olanı ise Beren Saat’in eşi Kenan Doğulu’ya yaptığı duygusal konuşma oldu. Kenan Doğulu bu konuşma karşısında gözyaşlarını tutamadı.  Ödül töreninde “Yılın İkonu Ödülü”nü Kenan Doğulu aldı.

 

kenan doğulu beren saat
kenan doğulu beren saat

Kenan Doğulu ödülünü 7 yıllık eşi Beren Saat’ten aldı. Beren Saat’in ödülü verirken eşine yaptığı duygusal konuşma ise magazin gündemine oturdu. Ödül töreninin en duygusal anı olarak kayıtlara geçti.

 

beren saat
beren saat

Beren Saat eşine  “Öyle bir şey düşünüyorum; galiba ikon olmak birazcık Kenan’ın ruhu ile ilgili bir şey… Müzikte de yarattıkları besteleri, yarattığı ikonlaşan soundu, sesi, ondan sonra gelenlere yol açan bir sürü fikri her şeyi biliyorsunuz zaten ama ben bugün şunu hissediyorum; çocukken aldığımız müzik dergilerinden çıkan o güneş kolyeyi göğsümde taşıyarak belki bugünün manifestosunu çocukluğumda da yapmıştım. Bizi bir araya getiren o sonsuz olasılıklara teşekkür ederim ve yaş aldıkça seksileşen yılın ikonuna bu ödülü verdiğim için çok mutluyum”  cümleleriyle ödülünü takdim etti.

 

beren saat kenan doğulu
beren saat kenan doğulu

Beren Saat’in duygusal konuşması karşısında gözyaşlarını tutamayan Kenan Doğulu “seni seviyorum” diyerek eşine karşılık verdi. İkilinin romantik anları magazin gündemine oturdu.

 

 

Sizler bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler