Ana SayfaÜnlülerKenan Çelikarslan’dan Siyah Beyaz Yayında

İlgili Postlar

Kenan Çelikarslan’dan Siyah Beyaz Yayında

Kenan Çelikarslan yeni şarkısı “Siyah ve Beyaz”ı On Air Music markasıyla yayımladı. Bugün itibariyle Kenan Çelikarslan’dan Siyah Beyaz yayında tüm dijital platformlardan dinlenebilir.

Kenan Çelikarslan Şarkının Adı Hakkında Açıklama Yaptı

Müzisyenlerin son dönemde özellikle pandemi sonrası yaşadıkları zorlukları kaleme alarak besteleyen müzisyen şarkısı hakkında şu açıklamayı yapıyor:

“Pandeminin esiri olmuş müzisyenlerimizin bazılarının enstrümanlarını satmış olduğu, bazılarınınsa belki de son bir kez enstrümanlarına dokunup gecesinde intihar ettiği, hayatından vazgeçtiği o dönemde, müziğin kısılmasının gündeme alındığı o gecelerin bir isyanı olarak yazdığım bir şarkıdır; ‘Siyah ve Beyaz’.

‘Müziğe son ses ver ve aç gözünü, duy! Bu son sözümüz değilken…’ sözleri Türkiye’de sanatın renksizliği ve renklerin teker teker yok edilmek istendiği üzerine. Ve bunun tepkisini vazgeçmeksizin bizler ortaya koymalıyız.”

Kenan Çelikarslan’dan Siyah Beyaz Yayında

Söz ve müziği sanatçıya ait olan şarkının gitarlarında kendisi dışında Cüneyt Aykuteli, bas gitarda Özgür Bakkaloğlu, davulda ise Bakihan Aydınyılmaz yer almış. Kenan Çelikarslan’ın YouTube kanalında yer alan klibin çekimi Nazmi Gülnar imzasıyla New Brats Productions tarafından gerçekleştirilmiş.

Hayata dair tüm renklerimizi elimizden alan sistemin eleştirisi şarkılarından olan “Siyah ve Beyaz”ı dijital platformlardan dinleyebilirsiniz.

Kenan Çelikarslan: Siyah Beyaz

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler