Ana SayfaÜnlülerKemal Doğulu "Kalbim İki Kere Durmuş"

İlgili Postlar

Kemal Doğulu “Kalbim İki Kere Durmuş”

Uzun süre ünlülerin imaj stilisti, makyözlüğünü, kuaförlüğünü, fotoğrafçılığını ve modelistliğini yaptıktan sonra klip de yöneten Kemal Doğulu, “İşte Benim Stilim” adlı yarışmada yaptığı jüri üyeliğiyle tüm Türkiye tarafından tanınmıştı. Kemal Doğulu, Kanal D’de yayınlanan ‘2. Sayfa’ programına konuk oldu. “İşte Benim Stilim” adlı yarışmada yaptığı jüri üyeliğiyle tüm Türkiye tarafından tanınan Kemal Doğulu, programda samimi açıklamalarda bulundu. İşte Detaylar…

Kemal Doğulu’dan Samimi Açıklamalar! Erkek Adam Kaş Almaz…

Hande Yener’e kefil olurum, 15 yıllık arkadaşım. Demet de arkadaşım ama Demet’e kefil olamam…

Ünlülerin stilisti ve ünlü kuaför Kemal Doğulu’nun açıklamaları ise şöyle: ” Demet Akalın’a kırgınım, ondan çalmıyorum şarkılarını. Ben zaten istek şarkı çalmıyorum genelde. Demet benim arkadaşım veya ben öyle sanıyordum. Ben ne istersem onu çalıyorum, Demet Akalın şarkısı isteyemezler benden. Hande Yener’e kefil olurum, 15 yıllık arkadaşım. Demet de arkadaşım ama Demet’e kefil olamam. O kadar tanımıyorum.  Hande, hep dediğim dediktir.  Anladığım kadarıyla iki taraf da para kaybetmek istemiyor. Demet Akalın, Okan Kurt’tan boşandığında onu aradım. Telefon numaram yeniydi, ‘Kimsin’ dedi, ‘Ben Kemal Doğulu’ dedim. Sonra bana cevap vermedi Demet. Aradım meşgule aldı beni. Sinirlendim ve ona uzun bir mesaj yazdım. O günden sonra hiç konuşmadık.”

Kemal Doğulu kimdir

Doktorlar aileme, ‘yaşamaz’ demişler. Ama yaşayacağım varmış. Uyandığımda bütün ailem ayak ucumdaydı…

Ünlü kuaför Kemal Doğulu, zor günler yaşadım! “2016 yılında benim de yaşadığım zor dönemler oldu. Herkes benim için ‘borcu var, intihar etti’ gibi şeyler söyledi. Ama bunlar tamamen yalan. Üç kat düşmüşüm ben apartmandan, üç saat sonra bulunuyorum.İki kere kalbim durmuş. Ambulansta kalbim bir kere durmuş. Sonra bir kere daha durmuş. İki kere şok cihazıyla hayata döndürdüler beni. İntihar edecek olsam apartman merdiveninden mi atarım kendimi? Beyin ölümcül travmaları silermiş. 15 gün yoğun bakımda kaldım. O apartmandan taşındım. Artık insanlara daha çok ‘Seni seviyorum’ demeye başladım. Doktorlar aileme, ‘yaşamaz’ demişler. Ama yaşayacağım varmış. Uyandığımda bütün ailem ayak ucumdaydı. Ağlıyorlardı. O 15 gün, ben beyaz ışığı gördüm.”

Kemal Doğulu’nun Gözyaşları…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler