Ana SayfaDizilerKardeş Çocukları 3. Bölüm Yeni Fragman Yayınlandı Hayat'tan Ümran'a Büyük Darbe!

İlgili Postlar

Kardeş Çocukları 3. Bölüm Yeni Fragman Yayınlandı Hayat’tan Ümran’a Büyük Darbe!

Star Tv ekranlarında yayınlanan Kardeş Çocukları dizisini 1. ve 2. bölümleri ile büyük beğeni ile izlendi. Dizinin merakla beklenen yeni bölümünden ilk sahne ardından ilk fragman geldi. Kardeş Çocukları 3. bölüm yeni fragman yayınlandı Hayat’tan Ümran’a büyük darbe.

Kardeş Çocukları Oyuncu Kadrosu

Hayat’tan Ümran’a büyük darbe!

Star Tv ekranlarında yayınlanan Kardeş Çocukları dizisini 1. ve 2. bölümleri ile büyük beğeni ile izlendi. Dizinin merakla beklenen yeni bölümünden ilk sahne ardından ilk fragman geldi. Kardeş Çocukları 3. bölüm yeni fragman yayınlandı Hayat’tan Ümran’a büyük darbe.

Kardeş Çocukları 3. yeni bölüm fragman bugün yayınlandı. Yayınlanan yeni fragmanda, Ümran, köyüne dönüyor ama Cemal de dışarıdadır evde tek başına korkuyor. Umay, Hayat’a evde onu istemediğini söylüyor. Hayat, köye gitmeyeceğini söylüyor. Hayat’ın arabada köye doğru gittiği görülüyor. Sonra Umay ile Hayat birlikte arabayla gidiyorlar. Ümran kızının peşinden gözyaşı döküyor kızımı götüremezsiniz diye feryat ediyor.

Kardeş Çocukları 2. Bölüm özeti!

Hayat, İstanbul’daki yeni hayatına alışmaya çalışıyor. Gazetelerde Hayat’ın teyzesi Umay olduğu haberleri çıkıyor. Ümran, kızının teyzesinin yanında olmasını kabullenemiyor. Yıldırım ile Ümran sevgili iken bir kız çocuğu hayali kurarlarmış ve adını da Hayat koymak isterlermiş. Yıldırım da henüz Ümran’ı unutmuş değil.

Ümran kızını görebilmek hapisten kaçmayı bile düşünüyor.Hayat, panik atak krizi geçirirken babası olduğunu bilmediği Yıldırım ile karşılaşıyor ve Hayal’e yardım ediyor. Hayat ile Hayal çok iyi anlaşıyor. Cemal, kız kardeşini Umay’a gönderiyor. Hayat, yaşadığı olaydan sonra panik atak krizleri geçirmeye başlıyor. Havuzun olduğu yerde fenalaşıyor ve havuza düşüyor. Volkan, havuza atlayıp Hayat’ı kurtarıyor. Umay, Hayat yeni kıyafetler alıyor. Hayat yeni kıyafetleri görünce çok seviniyor.Volkan hocası Yıldırım ile görüşüyor ve onu eve davet ediyor.

Umay eşiyle eve geldiğinde banyosunda Hayat’ı görünce çılgına dönüyor. Hayal’e kızıyor, banyonun kendisinin olduğunu, Hayat’ın bir yabancı olduğunu söylüyor. Hayat, kendini tutamayıp Umay’ın yanına gidiyor ve açıklama yapıyor. Umay onu azarlayınca, Hayat ağlayarak Umay’a sarılıyor ve annesini çok özlediğini söylüyor.Ümran hapisten çıkıyor ve kızını almak için Umay’ın evine gidiyor. Ümran kızını almaya geldiğini söylüyor . O sırada kapı çalıyor kapıdaki Yıldırımdır.

Kardeş Çocukları 3. Bölüm İlk Sahne Yayınlandı Ümran Kızına Kavuştu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler