Ana SayfaÜnlülerKaradeniz Müziğinin Sevilen İsmi Koronavirüs'e Yakalandı!

İlgili Postlar

Karadeniz Müziğinin Sevilen İsmi Koronavirüs’e Yakalandı!

Karadeniz müziğinin sevilen ismi Selçuk Balcı’dan hayranlarını üzecek haber geldi. Ünlü şarkıcı sosyal medya hesabından koronavirüse yakalandığını duyurdu. Sanatçının açıklamasının detayları haberimizde…

Selçuk Balcı Kimdir?

Karadeniz Müziğinin Sevilen İsmi Koronavirüs’e Yakalandı!

Söylediği şarkılarla kısa sürede geniş bir hayran kitlesine ulaşan Selçuk Balcı, koronavirüse yakalandığını duyurdu. Haberi hayranlarına sosyal medya hesabından veren Selçuk Balcı, “Covid 19 testim pozitif çıktı. Hafif halsizlik ve tat, koku almamak dışında hiç bir şikayetim yok. Doktorumuz hafif atlatacağımı belirtti 5 günlük bir tablet verdi. Telefonla çok konuşup kendini yorma da dedi. Paylaşımından sonra geçmiş olsun dileklerini ileten hayranlarını da unutmayarak teşekkür etti.

Koronavirüs havuzdan veya denizden bulaşır mı?

Mansur Yavaş Geçmiş Olsun Dileklerini İletti

Ankara Büyükşehir Belediyesi Mansur Yavaş, Selçuk Balcı’ya sosyal medya hesabından geçmiş olsun dedi. Mansur Yavaş;”Covid-19’a yakalanan kıymetli sanatçımız Selçuk Balcı’ya geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum. Sağlıklı günlerde yeniden türküler söyleyeceğiz.” dedi. Mansur Yavaş paylaşımıyla tüm vatandaşlara maske, mesafe, temizlik kurallarına uymayı teklif etti.

Profesör Dr. Mehmet Öz’den Koronavirüs Hakkına Yeni Açıklamalar

 

Karadeniz Müziğinin Sevilen İsmKoronavirüs'e Yakalandı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler