Ana SayfaDizilerKanal D'nin Sevilen Programı Yayından Kaldırıldı!

İlgili Postlar

Kanal D’nin Sevilen Programı Yayından Kaldırıldı!

Kanal D yönetimi bir programı daha yayından kaldırmaya karar verdi.

OnurAkayMedya’nın edindiği bilgiye göre, ‘Yeni Bir Ben’ isimli moda ve değişim programı, Cuma günü son kez yayınlanacak.

Jüri üyeliğini Raşit Bağzıbağlı, Tuvana Büyükçınar ve Şebnem Dönmez’in üstlendiği program, istenilen izlenme oranlarına ulaşamadığı için yayından kaldırıldı. 10 Eylül’de başlayan Yeni Bir Ben programının daha öncede yayın saati değiştirilmiş, son olarak öğlen kuşağından sabah kuşağına çekilmişti. Hafta için her gün ekranlara gelen programın 30 Kasım Cuma günü maalesef final yapacağı öğrenildi. Yayından kaldırılan programının yerine ise, 3 Aralık Pazartesi günü başlayacağı duyurulan, Ebru Şallı’nın programı yayınlanacak.

Şebnem Dönmez, Benim İçin Hayatın Tek Amacı Kariyer!

Kanal D’de ekrana gelen Yeni Bir Ben programı veda ediyor!

Kanal D’de yayınlanan, Şebnem Dönmez, Raşit Bağzıbağlı ve Tuvana Büyükçınar’ın jürisinde yer aldığı popüler Yeni Bir Ben programı, ekrana veda ediyor.
Değişime ihtiyaç duyan 5 kadının hem öyküsünü hem de yaşadığı değişimi ekrana taşıyan Yeni Bir Ben, yarın yayınlanacak olan final bölümüyle, ekranlara veda ecek.

Raşit Bağzıbağlı, final haberini Instagram hesabında böyle duyurdu:
Tatlı anılarlar 60. Bölümde bu hafta veda ediyoruz. Herkes farklı yorumlar illaki yapacaktır. Saygı duyuyorum. Benim ekranda olgunluk dönemim olarak adlandırdığım bir program oldu @yeni1benkanald Başta Dilek Dağcıoğlu ve Ebru Kip’e. Sonrasında da tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim. Sevgi ile kalın

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler