Ana SayfaDizilerKanal D'nin O Programı Ekrana Veda Etti!

İlgili Postlar

Kanal D’nin O Programı Ekrana Veda Etti!

Kanal D ekranın 8 Türk ve 8 yabancı kickboksçudan oluşan Kanal D’nin yeni yarışma programı “Yüreğin Kadar” yarışmasının yayın dönemi kısa sürdü. Yarışma neden veda etti? Detaylar haberimizde…

Kanal D’nin O Programı Ekrana Veda Etti!

Salı akşamı ekrana gelen, yalnızca 1 bölüm yayınlanan Yüreğin Kadar yarışması beklenmedik bir şekilde yayın almama kararı kaldı. Yarışma programı salı akşamı ilk kez ekranlara gelmiş, Total’de ve AB’de 31. olarak büyük bir hayal kırıklığı yaşatmıştı. Yarışmanın yayın hayatına devam etmeyeceğini Türk kickbokcçu yarışmacılarından biri olan Mükremin Güler, sosyal medya hesabından böyle duyurdu:

“Bazı nedenlerden dolayı organizasyon bitmiştir. Şimdi soracaksın niye, neden falan… Kanal D olarak yayını kesmek zorunda kaldılar. Hayırlısı böyleymiş yapacak bir şey yok. Önümüzdeki maölara odaklanacağız. Bir kapıyı kapatan Rabbim bir kapıyı açar. Ben yolumdan inancımdan şaşmadan yine aynı hırsla antrenmanlarıma devam edip önümde olan profesyonel maçlara hazırlık yapacağım. Herkesten özür dilerim, hakkınızı helal edin. Birçok arkadaş kazandım ama… Hepinizden Allah razı olsun. Takipte kalın. Hiçbir şey bitmedi. Her şey yeni başlıyor…”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler