Ana SayfaKimdirKalust Şalcıoğlu Kimdir?

İlgili Postlar

Kalust Şalcıoğlu Kimdir?

Yaptığı din değişikliğinden sonra Müslüman olan  Kalust Şalcıoğlu şimdilerde ise Çocuklar duymasın dizisinde  Sertaç karakterine hayat vermekte. Merak uyandıran bu karakter Sertaç yani Kalust Şalcıoğlu Kimdir? sorusunu beraberinde getirdi. İşte Kalust Şalcıoğlu Biyografisi ve hakkında merak edilenler haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Kalust Şalcıoğlu Nerelidir? Kalust Şalcıoğlu Kaç Yaşında? Kalust Şalcıoğlu Hangi Burç?

Kalust Şalcıoğlu, 7 Temmuz 1978 tarihinde İstanbul’da Dünyaya gelmiştir. 40 yaşında olan Kalust Şalcıoğlu, Yengeç burcudur.

Kalust Şalcıoğlu Kimdir?

Kalust Şalcıoğlu, Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümünü tamamlamıştır. Üniversite yıllarında 3 sene tiyatro yapmış, 2014 yılında Tiyatroname Esatgil Oyunlarına katılmış, Çilekli Spagetti, Çilekli Spagetti ve Kiraz Zamanı, Olgun Portakal gibi tiyatro oyunlarında yer almıştır.

Ermeni asıllı olan Kalust Şalcıoğlu din değişikliği yaparak islam dinini seçmiştir. Müslüman olduktan sonra milyonlarca dolar elde ettiği gece kulüplerinin tamamını kapatmıştır. Tiyatro ile de ilgilenen Şalcıoğlu bunun yanı sıra yemek yazarlığı ve Formula 1 yazarlığı yapmaktadır. Kalust Şalcıoğlu’nun asıl mesleği inşaat mühendisliğidir. Uzun seneler mesleğini yapmış, hatta 17 gibi uzun bir zaman mesleğini Nijerya’da devam ettirmiştir. Bir zamanlar gece kulübüde işleten Kalust Şalcıoğlu içkiye ve gece kulübü gibi geçmişinde yaptığı bir çok şeye tövbe ettiğini söyledi.

İki buçuk senedir bir müslüman olarak hayatını sürdüren Şalcıoğlu, İslam’ın mesajını geniş kitlelere yayarak tebliğ vazifesini de yerine getiriyor. Sosyal medyada yüzbinlerce takipçisi bulunan Şalcıoğlu, paylaştığı ayetlerin takipçileri üzerinde olumlu etkiler yarattığını, insanların kendisine Nihat Hatipoğlu gibi sorular yönelttiği ifadelerinde bulundu.

Müslüman olduktan sonra işlettiği gece kulübünü 1.5 milyon lira zararla kapattığını söyleyen Şalcıoğlu, “Hayatımın en tatlı zararı oldu” ifadelerinde bulundu.

Çocuklar Duymasın oyuncu kadrosuna dahil olan son isimlerden biriside Kalust Şalcıoğlu oldu, Şalcıoğlu dizide  Sertaç karakterine hayat vermekte.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler