Ana SayfaDizilerKalp Atışında Eylül İle Asaf Karşı Karşıya Geliyor!

İlgili Postlar

Kalp Atışında Eylül İle Asaf Karşı Karşıya Geliyor!

Kalp Atışı 24. bölümü ile Cuma akşamı ekrana gelecek. Kalp Atışı’nın 24. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda Eylül, ameliyathaneden üzgün çıkan Ali Asaf’a destek oluyor..

Show TV’nin beğeniyle izlenen dizisi Kalp Atışı’nın 24. bölüm ikinci tanıtımı yayınlandı. Ameliyathaneden gözyaşları içinde çıkan Ali Asaf’a, Eylül destek oluyor. Ali Asaf’ın “Çok üzgünüm, elimden gelen her şeyi yaptım. Özür dilerim” dediği anlarda Eylül, Ali Asaf’ın kurtaramadığı kişinin babası olduğunu görüyor. Cuma günleri ekrana gelen ve ilgiyle izlenen Kalp Atışı’nın yeni bölümünde neler olacağı merakla bekleniyor.

KALP ATIŞI 24. BÖLÜM: ALİ ASAF AMELİYATA ALINIYOR

Kalp Atışı’nın yarın akşam ekrana gelecek 24. bölümünde Eylül, Ali Asaf’ı kurtarmak için zamanla yarışırken, Sultan’ın kurduğu tuzaklar da gittikçe kötüleşerek devam etmektedir. Bu sefer namlunun ucunda tüm dengeleri değiştirecek biri vardır. Hayatla ölüm arasında, kurtuluşu Ali Asaf’ın ellerinde olan masum biri… Ali Asaf artık İstanbul’un bir başka yüzüyle karşı karşıya ve yepyeni bir dünyanın içindedir. Eylül ve Ali Asaf’ın büyük aşkı kurulan bu yeni dünyada var olmaya devam edebilecek mi?

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği, yönetmenliğini Aytaç Çiçek’in yaptığı, senaryosunu Makbule Kosif, Eda Tezcan, Melis Veziroğlu Yılmaz, Meryem Demirli ve Ahmet Ruhan Arca’nın yazdığı Kalp Atışı’nın başrollerinde; Gökhan Alkan ve Öykü Karayel’e Ali Burak Ceylan, Merve Çağıran, Hakan Gerçek, Tuğçe Kumral, Fatih Dönmez, Metin Coşkun, Devrim Atmaca, Hasan Şahintürk, Selahattin Paşalı, Başar Doğusoy, Burcu Türünz ve Serkan Tınmaz eşlik ediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler