Ana SayfaDizilerKalbimdeki Deniz 58. Bölümde Mirat'ın Sürpriziyle, Yeni Gününde Ekranlarda!

İlgili Postlar

Kalbimdeki Deniz 58. Bölümde Mirat’ın Sürpriziyle, Yeni Gününde Ekranlarda!

Kalbimdeki Deniz 58.bölümüyle, heyecan dolu dakikalarla izleyiciler karşısına çıkıyor! 24 Şubat Cumartesi akşamı saat 20.00’de FOX TV’de ekranlara gelmesi beklenilen Kalbimdeki Deniz dizisinin dün yayınlanmaması izleyicileri merak içinde bıraktı. Kalbimdeki Deniz’in 58. yeni bölümü; Mirat’ın, Deniz’e evlilik teklif etmesiyle, duygusal dakikalar yaşatacakken, dizi filminin yeni bölümünde başka neler olacağı ve dizi filmin ne zaman yayınlanacağı detaylarda sizlerle…

Başrollerini Özge Özberk, Kutsi, Yeşim Ceren Bozoğlu ve Hakan Eratik’in paylaştığı ‘‘Kalbimdeki Deniz’’ de bu hafta da heyecanlar dorukta olacak. Bu hafta; 24 Şubat Cumartesi akşamı saat 20.00’de FOX TV’de yayınlanması beklenilen dizi filmin yerine “Adı: Zehra” dizisinin yayınlanması ve Kalbimdeki Deniz’in, kanal yayın akışında olmaması, dizi takipçilerini epeyce meraklandırdı.

Yapımcılığını Pastel Film adına Yaşar İrvül ve Efe İrvül’ün yaptığı, yönetmenliğini Hakan İnan’ın üstlendiği, Kalbimdeki Deniz dizisinin, kanal yönetiminin aldığı kararla, artık pazartesi akşamları aynı saatinde izleyicilerle buluşacağı bildirildi. Kalbimdeki Deniz, 26 Şubat Pazartesi akşamı sunulacak olan 58. yeni bölümüyle izleyiciler karşısına çıkacak.

Peki, Kalbimdeki Deniz 58. Bölümde Neler Olacak?

Mirat ve İzak’ın görüşmesiyle, tüm gerçekler tam da açığa çıkacakken Hülya’nın oyunuyla yarıda kalır. Mirat, yeniden İzak’la görüşmeye kararlıdır; fakat İzak’ın ölüm haberiyle her şey alt üst olur. İzak’ın çok düşmanı olması nedeniyle katilin kim olduğu tam bir muammadır. Hülya, İzak’ın cinayetini aydınlatmanın peşine düşmüşken, Şebnem ise Hülya’nın açık vermesini beklemektedir.

Yaşanan olaylar, Deniz ve Mirat’ın arasındaki gerilimi de artırır. Ancak Deniz’in aklı, henüz sakinleşememiş olan kızı Ece’dedir. Deniz, Ece’ye destek olabilmek için eski arkadaşı olan psikolog Nevin’den yardım ister. Nevin ve sürprizle dolu Özgür; bu sayede, artık hayatlarına girmiş olacaktır.

Diğer yandan da Mirat, Deniz’le aralarına soğukluk girdiğini düşünerek harekete geçer ve Ece ile Deniz’in aralarındaki sorunları çözmek için gittikleri Ağva tatiline, oğlu Yusuf’la birlikte dahil olur.

Fikriye ve Figen’in de davetsiz katıldığı bu tatilde, türlü karışıklık ve yanlış anlaşılmalarla dolu sahneler yaşanacakken, Mirat’ın büyük sürprizi herkesi mutluluğa boğacaktır…Ancak gecenin sonu hiç de beklendiği gibi bitmeyecektir…Kalbimdeki Deniz 58. Bölümüyle 26 Şubat Pazartesi akşamı saat 20.00’de FOX TV’de sizlerle olacak…

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler