Ana SayfaÜnlülerKadir Çöpdemir'den bomba açıklamalar! Bakın kadınları nasıl hayal kırıklığına uğratmış...

İlgili Postlar

Kadir Çöpdemir’den bomba açıklamalar! Bakın kadınları nasıl hayal kırıklığına uğratmış…

Kadir Çöpdemir, konuk olduğu bir programda özel hayatına dair samimi açıklamalarda bulundu. Radyoculuk yaptığı dönemde kadınların kendisini uzun boylu ve kıvırcık saçlı olarak hayal ettiğini söyleyen Çöpdemir, gerçeği gördüklerinde hayal kırıklığı yaşadıklarını anlattı. Detaylar haberimizde…

Ünlü oyunu ve radyocu Kadir Çöpdemir, Emre Saygı’nın Talk Show programı “Hadi Be”ye konuk oldu. Çöpdemir, Emre Saygı’ya özel hayatına dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kadir Çöpdemir, kadınları nasıl hayal kırıklığına uğrattığından tutun da çocukluk hayallerine kadar anlattı.

Beni uzun boylu, esmer sanıyorlardı, hayal kırıklığı yaşadılar

Kadir Çöpdemir, radyoda çalıştığı dönemlerde kadınların kendisini uzun boylu, kıvırcık saçlı olarak hayal ettiklerini, fakat kendisini gördükleri anda hayal kırıklığı yaşadığını ifade ederek, “Beni radyodayken uzun boylu kıvırcık esmer birisi olarak hayal ediyorlarmış. Hayal kırıklığı yaşayanlar çok olmuş. Bekledikleri gibi birisi değildim ama evlerinin abisi oldum.” dedi.

Bir hayatıma giren kadınlar, bir de lokantalar

Bir lokantalarda bir de hayatına giren kadınlarda bir iz bıraktığını söyleyen Kadir Çöpdemir, “Hayatıma giren kadınlar beni komik olmamdan dolayı unutamıyor. Birde  Türkiye’nin en iyi lokantalarının çoğunun duvarında resmim var. Bir kadınlarda birde lokantalarda izimi bırakıyorum.” diye konuştu.

Cem Yılmaz ile çalışmak, filmlerinde rol almak istiyor

Cem Yılmaz’ın filmlerinden birinde rol almak istediğini ifade eden ünlü oyuncu, “Çalışmak istediğim isimlerden birisi Orhan Gencebay’dı ve çalıştım. Cem Yılmaz ile çalışmak istiyorum. Filminde kıyıda köşede bir rol alsam yeterli bana.” dedi.

Mahalledeki kızlar yüzünden yıllarca tıraş olmamış

Gençlik zamanlarında mahalledeki kızlar nedeniyle yıllarca sürekli sakal tıraşı olduğunu itiraf eden Çöpdemir, “Yıllardır kızlar beni sakallı beğenmiyorlar diye pazar günleri bile sakal tıraşı oluyordum. Sakal moda olunca uzatmaya başladım.” dedi.

Çocukluğunda hep avukat olmak istemiş

Çocukluk yıllarında hep avukat olmayı istediğini, hatta resimlerde bile kendisini cübbeli çizdiğini itiraf eden Kadir Çöpdemir, “Rahat bir iş yapıyoruz. İnsanlar madende sabahtan akşama kadar çalışıyor, doktorlar saatlerce ameliyat yapıyor.Biz sadece konuşuyoruz. Eğer radyocu olmasaydım avukat olmak isterdim. Çocukken resimlerde kendimi hep avukat cübbesiyle çizerdim.” diye konuştu.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler