Ana SayfaYaşamGüzellikKadınlar İçin 2021 Saç Trendleri Ve Tüyoları

İlgili Postlar

Kadınlar İçin 2021 Saç Trendleri Ve Tüyoları

 

Can Gökbörü Saç Trendleri Hakkında Konuştu!

Yaptığı çalışmalarla tanınan ve son derece popüler olan ünlülerin kuaförü Can Gökbörü 2021 saç trendleri ile çeşitli tüyolar hakkında tavsiyelerde bulundu. Can Gökbörü, özellikle pandemi döneminde kadınların saçları ile ilgili değişikliğe gittiklerini belirterek pandemi sürecinde kuaför yasaklarının olduğu dönemlerde evden yapılabilecek saç modelleri ile ilgili tavsiyelerde bulunarak, bu dönemde kolay saç modellerinin son derece popüler olduğundan bahsetti.

Can Gökbörü kimdir saç modelleri

 

Kolay Yapılan Saç Modelleri Popüler!

Can Gökbörü, karantina sürecinde kuaföre gidemeyen birçok insan evlerinde yapabilecekleri saç modellerine ihtiyaç duyduklarını belirtti.

Kolay Saç Modellerine Talep Bir Süre Devam Edecek!

Can Gökbörü saç trendleri hakkındaki açıklamalarına devam ederek, bu durumu ““Pandemi sürecinden sonra ve bu salgının etkisi ile her sektöre gelen yasak kuaförlere de geldi. Hal böyle olunca kuaföre gidemeyen kadınlar daha basit ve kolay yapılabilen saç modellerine yöneldi. Kolay şekil alan ve kolay kullanılan saçların yanı sıra doğal saç renklerine dönüşte de büyük bir artış yaşandı. Bu değişimin 2022 yılında da süreceğini düşünüyorum” şeklinde açıklayarak, kadınların saçları ile ilgili tercihlerinin pandemi sürecinde değiştiğini, kolay ve pratik modellere talebin arttığını belirtti.

2021 Trendleri Hakkında Açıklamalar: Bronde Saç Rengi Çok Popüler!

Saç modelleri dışında saç renkleri ile ilgili de birçok tavsiyede bulunan Can Gökbörü en çok edilen saç renkleri hakkında açıklamalarda bulundu. Can Gökbörü ““Saç renkleri bronz kahve başta olmak üzere buz sarısı ve bebek sarısıdır. Sarışın ve kahverengi arasında bir ton olan bronde, stil sahibi kadınlar arasında çok tercih edilen bir renktir” diye belirterek kadınlar arasında trend olan saç renklerinin ne olduğundan bahsetti.

 

Türkler En Çok Sarı Saç Rengini Tercih Ediyor

Ünlü kuaför Can Gökbörü aynı zamanda Türk kadınlarının en çok tercih ettiği saç renkleri hakkındaki görüşlerini belirterek “Türkiye’de en çok kahve tonların kullanılması gerekir. Her ırkın kendine özgü bir renk pigmenti vardır. Bizim ırkımızdaki renk pigmenti daha çok kızıl ton ağırlıklı. Dolayısıyla Türk kadınlarına kahve tonları, kahve tonlarının üzerine de balyajlar daha çok olabilecek bir şey. Pigmenti yeşil olanlar sarı tonlarında kullanmalı. Pigmenti kızıl olanlar sarı tonlarına gittiğinde saçlar hem yıpranıyor hem de suni bir sarı oluyor. Dolayısı ile bizde en az kullanılması gereken renk sarı. Buna rağmen kadınlarımız en çok sarı rengi tercih ediyor” ifadelerini kullanarak aynı zamanda Türk kadınlarının sıklıkla kahverengi rengini tercih etmeleri gerektiğini tavsiye ederek, saç trendleri hakkında konuştu.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler