Ana SayfaDizilerKadın'da Bu Hafta Neler Oldu?

İlgili Postlar

Kadın’da Bu Hafta Neler Oldu?

Son zamanların popüler dizisi, Kadın son bölümde heyecan dozu giderek yükseliyor. Kadın’da bu hafta neler olmuş sizin için derledik..

“Hayatımda kimseden nefret etmedim ama onun ölmesini istiyorum…”

Sarp yıllar sonra ilk defa Bahar’ı görecek!  Bahar kurtuluyor mu? Şirin’in gelmesi Bahar’ı yeniden umutlandırdı. Şirin istemeyerek de olsa iliği vermek zorunda kalıyor! Ama tabi Şirin’in her zamanki gibi amacı Bahar’ın canını acıtmaktı ve Sarp’la ilgili herşeyi anlattı. Şirin odadan çıktıktan sonra ise yanına gelen Ceyda’ya ‘Hayatımda kimseden nefret etmedim ama onun ölmesini istiyorum…” diyerek ağladı. Bu arada Sarp Pırıl’a “Artık hiçbir yere gitmiyorum senin ve çocukların yanında kalacağım” dedi. Sarp’ın bu kararı da diziye damga vuran en öenmli olaylardan biriydi. Peki bundan sonra neler olacak? Dizinin seyrini değiştiren bir önemli gelişme ise Pırıl’ın çocukları alarak Bahar’ı görmeye hastaneye gitmesi oldu. Peki, Pırıl Bahar’la yüzleşecek mi? Duygu dolu anların yaşandığı Kadın yeni son bölümde neler oldu?

Kadın dizisinde heyecan dorukta…

Büyük merak ve heyecanla beklenen Kadın yeni son bölümde olaylar şöyle gelişti. Bahar’a ilik vermeyi kabul eden Şirin’i Sarp’ın nasıl ikna ettiği merak konusudur. Şirin ise iliği vermeyi kabul etmesine rağmen Bahar’ı huzursuz etmek için elinden geleni yapar. Sarp’ın, kardeşiyle bir ilişkileri olduğunu bilme düşüncesi bile Bahar’ın mahvolmasına sebep olurken, Şirin bir adım daha ileriye gider. Bahar’dan Sarp’ın yaşadığını gizlemek ise Arif’i içten içe rahatsız etmeye başlar. Sarp Bahar’ı görecek ama Bahar da Sarp’ı görebilecek mi? Şirin’in yeni planı ne? Arif tüm bunlar yaşanırken ne yapacak? İşte Kadın 38. yeni son bölümde yaşanackların kısa bir özeti..

 

Sarp, Bahar ve çocukların mezarında karşılaştığı manzara ile şoke olmuştur. Artık Sarp’ın aklında tek bir soru vardır: Bugüne kadar inandığı her şey yalan mıdır? Karşılaştığı bu manzaradan sonra artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Ve Suat’tan hesap sormaya gider. Sarp’ı artık hiçbir güç Bahar ve çocukların yaşamadığına inandıramayacaktır. Emin olabileceği tek kişi vardır o kişi de  Enver’dir. Ağlayarak Enver’in kapısına dayandığında ise kapıda Arif ile karşılaşır. Arif’in ise Sarp’ı görmeye tahammülü bile yoktur. Artık kimseye inanmayan Sarp, Bahar ve çocukların yaşadığına emin olup bu defa onlara kavuşabilecek mi? Bu büyük kavuşma gerçekkleşecek mi? Peki Sarp’ı Bahar’ı artık görebilecek mi?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler