Ana SayfaDizilerKadın'da Beklenen Kavuşma!

İlgili Postlar

Kadın’da Beklenen Kavuşma!

Kadın dizisinin 41. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kadın dizisi yeni bölümde Bahar öldü sandığı Sarp’ı yıllar sonra karşısında görünce gözyaşlarına boğuluyor. Sarp ve Bahar’ın kavuşmasına şahit olan Arif ise yıkılıyor. Bahar’a evlilik teklif eden Arif, Sarp’ın ortaya çıkmasının ardından ne yapacak. Kadın 40. son bölümde ise Sarp, Pırıl’a rest çekerek Bahar ve çocukların ailesi olduğunu söyledi. İşte Kadın 41. yeni bölüm fragmanında Bahar ve Sarp’ın kavuşma sahnesi.

Kadın’da Sarp ve Bahar’ın kavuşmasını gören Arif ne yapacak? Kadın 41. yeni bölüm fragmanı izle!

Fox TV’nin sevilen dizisi Kadın 40. yeni bölümüyle 20 Kasım Salı akşamı ekrana geldi. Kadın dizisi son bölümde, Şirin’in ilik verdiği Bahar sonunda hastaneden çıktı ve evine döndü. Bahar’ın eve gelmesiyle ailesi büyük mutluluk yaşadı. Arif ise Sarp’ın ortaya çıkmasından dolayı oldukça gerildi. Bahar’a Sarp’ın yaşadığını söylemek isteyen ailesine rest çeken Arif, geri adım atmayacağını haykırdı.

Kadın 40. bölüm final sahnesinde ise Sarp, öldüğünü sandığı sonra da karşısına çıkmak için günlerce beklediği Bahar’ının karşısına çıkıyor. Bahar, Sarp’ı gördüğünde gözyaşlarına hakim olamadı. “Bahar’ım” diyerek sarılan Sarp gözyaşlarına boğuldu.Kadın’ın yeni bölüm fragmanında ise Sarp ve Bahar’ın birbirlerine sarıldığı anları Arif’in gördüğü ortaya çıkıyor. Bahar’a evlilik teklif eden Arif gördükleri karşısında büyük bir yıkım yaşıyor.

40. bölümde neler yaşandı?

Bahar evine dönüyor. Çocukları ile hasret gideriyor. Arif ve ev halkı da orada. Bahar çocuklarını öpüyor, kokluyor, onları ne kadar çok özlediğini söylüyor. Nisan annesine bir şey söylemek istiyor. Herkesin tedirgin bakışları bir anda anne kıza çevriliyor. Nisan, Doruk uyuyunca konuşmak istiyor. Bahar da kızına bir şey söylemek istediğini söylüyor. Herkes gittikten sonra baş başa konuşmak için anlaşıyorlar. Hatice, Bahar içeri gidince Nisan’a babasının geldiğini aniden söylememesini istiyor. Hatice hep beraber söylemek istiyor. Hatta Nisan’dan da olmamasını istiyor, Bahar’ın tepkisini ölçemediği için. Ama Nisan kalmak istiyor. Enver de onayı veriyor. Doruk ise annesinin yanından bir an bile ayrılmak istemiyor.

Evde bahar havası

Arif, babasına annesinin yüzüğünü Bahar’a verdiğini söylüyor. Babası her zamanki gibi bu durumu olumsuz karşılıyor. Baba oğul tartışıyorlar.

Bahar’ın gelişi ile mutlu bir akşam yemeği yeniyor. Bahar bazı kuralları olduğunu söylüyor. Evde 1 dakika dans edileceğini, bir sorun yaşarlarsa üzülmek için 10 dakikaları olduğunu ve bundan sonra birbirlerine karşı hep dürüst olacaklarını söylüyor. İlk kuralı da hemen uygulamaya koyuyor ve Enver’le dans ediyor. Kahkahalar havalara uçuşuyor. Bahar’a akşam Sarp’ı anlatmayı planlıyorlar ama Bahar uyuyakalınca biraz daha beklemeye alıyorlar.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler