Ana SayfaDizilerKadın'da Bahar Ölürse Hiç Şaşırmayın!

İlgili Postlar

Kadın’da Bahar Ölürse Hiç Şaşırmayın!

Salı akşamı ekrana gelen Kadın dizisinin izleyicileri, dizide yaşanan senaryo tıkanıklığından biraz şikayetçi. Japon dizisi Woman’dan uyarlama olan Kadın’ın, orjinalini izleyen takipçilerin sosyal medyada yaptığı yorumlara bakınca, konunun yerli versiyonunda başkalaştığı görülüyor.

Kadın’da Bahar Ölürse Hiç Şaşırmayın!

Kadın Dizisi Oyuncu Kadrosu

Salı akşamı yayınlanan Kadın dizisi, sezonun en heyecanlı dizileri arasında yer alıyor. Reyting rekorları kıran Kadın dizisi bilindiği üzere Japon dizisi olan Woman’dan uyarlanma. Dizinin orjinalini izleyen takipçilerin sosyal medyada yaptığı yorumlara bakınca, konunun şuan ki Kadın dizisi ile pek uyuşmadığı görülüyor.

Dizinin uyarlamasına göre iliğe ihtiyacı olan Bahar’ın, bu şekilde koşturup çalışması günlük hayata pek uymuyor. Çünkü bu hastalık ile boğuşan birinin bu şekilde hareket etmesi mümkün değil. Dizinin uyarlaması olan Woman dizisinde Bahar’ın öldüğünü söyleyen izleyenler, yerli versiyonunda da ölüp ölmeyeceği merak edilen konulardan biri.

Woman dizisinde iliği Şirin’in verdiğini söyleyen bir izleyici, başka bir kardeşin olmadığını belirterek şöyle yazmış: “Neden Şirin’i durup dururken sarılık ettiniz. Orjinalde öyle birşey yok, hatta Bahar’ın öyle bir kardeşi de yok. Konu bulamıyorsunuz, uzatmak için saçmalıyorsunuz. Aslında yazılabilecek konu çok, ama siz becerip yazmıyorsunuz. O hastalığın şakası olmadığını herkes bilir. Hastalığı o kadar ilerlemiş bir kişi bırakın çalışmayı yatıp dinlenmesi lazım…”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler