Ana SayfaDizilerKadın Dizisi Resmen Uzatmaları Mı Oynuyor?

İlgili Postlar

Kadın Dizisi Resmen Uzatmaları Mı Oynuyor?

Salı akşamı yayınlanan ve reytinglerde oldukça başarıya ulaşan Kadın dizisinde neler oluyor? İzleyenler artık Kadın dizisinin gidişatını beğenmiyor. Reyting rekorları kıran Kadın dizisi uzatmaları mı oynuyor?

Kadın Dizisi Resmen Uzatmaları Mı Oynuyor?

Kadın dizisi başladığı günden bu yana oldukça beğenilmekle beraber reytinglerde oldukça başarıya ulaşırken bir tıkanıklık ile karşılaşmışa benziyor. Kadın dizisinin orjinalinin 11 bölüm olması ve yerli uyarlamasının daha sezon bitmeden 29. bölüme dayanmış olması, senaristin yaşayacağı sıkıntının habercisi olabilir.

Kadın Dizisi Oyuncuları 

Mesut Yar, yazdığı köşe yazısında Kadın dizisini şöyle yorumladı; ““Kadın”  dizisinin reytingleri hızlı hareket ediyor ama dizide tarifini veremeyeceğim bir ağırdan alma hali var. Bu sorun uyarlama dizilerde sıklıkla yaşanıyor. Ve izleyici üstesinden gelecek gibi değil… Bir gün bir bölüm hızıyla akan diziyi izlemeye ara verip tekrar bakınmaya başlasak ana karakterlerin hâlâ buluşamadığını göreceğiz sanırım… Ha, hiçbir olağanüstülük olmadan diziyi bu denli takipte tutmak da başka bir illüzyon. Sanırım benim işin o tarafını kutlamam gerek!”

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler