Ana SayfaDizilerKadın dizisi izleyiciyi kızdırdı! İşte detaylar...

İlgili Postlar

Kadın dizisi izleyiciyi kızdırdı! İşte detaylar…

Özge Özpirinçci, Bennu Yıldırımlar, Caner Cindoruk’un rol aldığı dizide, reyting başarısı gayet iyi gidiyor. Geniş bir izleyici kitlesi kazanan “Kadın” dizisi, her bölümü ile izleyiciye hareketli dakikalar yaşatıyor. Son bölüm de ise  Bahar’ın gittikçe kötüleşmeye başlaması, herkesin iyice endişelenmesine neden oldu. Peki dizide son bölümde neler yaşandı?  İşte detaylar…

Kadın dizisi için final iddiaları konuşulmuştu…Peki dizi devam edecek mi?

Dizide Neler Oldu…

Hatice, Şirin’in sarılık tedavisi görmesi nedeniyle Bahar’a ilik vermesinin bir süre için mümkün olmadığını öğrenince, kendisi için zor bir işe kalkıştı. Yıllar önce kocası ile bir ilişki yaşayan Bahar’a gitti. Bahar’ın kocasından bir kızı olup olmadığını öğrenmekti amacı. Kadın kızlarının ikisinin de şimdiki eşinden olduğunu iddia etti ama Hatice emin olmak için çaktırmadan kızın saçından bir örnek almayı başardı. Jale’ye saç telini veren Hatice, eğer kız Bahar’ın kardeşi çıkarsa yeniden gidip konuşacağını söyledi. Jale, yasal olmamasına karşın bir şekilde DNA testi yaptırdı.

Kadın Dizisi İzleyiciyi Çileden Çıkardı!

Kadın Dizisi Oyuncu Kadrosu

Ekran başında diziyi izleyenler büyük bir merakla testin sonucunu bekledi. Jale, zarfı açmak yerine alıp Hatice’ye götürdü. İşte izleyenleri iyice geren anlar da burada başladı. Çünkü Şirin de oradaydı. Elindeki zarfı  saklamaya çalışan Jale, Şirin’i mutfağa gönderdikten sonra zarfı Hatice’ye verdi. Tabi bir şeyler olduğundan şüphelenen Şirin, zarfı görünce sordu. Şirin gelip zarfı annesinden aldı. Açıp baktığında yüzündeki ifadeden bir şey anlaşılmadı. Tam anlamıyla izleyiciler heyecanla beklerken , yine konu açıklığa kavuşmadı.

İzleyiciler Tepkili…

Dizinin ardından izleyici sosyal medya hesabından kızgınlıklarını dile getirdi. Meraklı izleyici dizinin adeta çileden çıkarttığı dile getirdi. Diziyi çok uzatarak ilerlettiklerini ve konulara açıklık getirmediklerini söyleyerek, tepki gösterdiler.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler