Ana SayfaDizilerKadın 42. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

İlgili Postlar

Kadın 42. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Kadın son bölümü ile bu akşam FOX TV’de ekrana geldi. Kadın 41. son bölümde Sarp, tüm engelleri aşıp Bahar’a ulaşıyor. Bahar, Sarp’ı görünce dünya önemsizleşiyor. Aşkı hala taze. Arif onların kavuşmasını gözleri ile görüyor. Şirin ise dolaylı yoldan bu durumu öğrenip hemen ‘Sarp ve Bahar’ı ayırma planı’ yapıyor. Fotoğrafları alabilmek için Pırıl’ı tehdit ediyor. Ama Pırıl ona büyük bir ders veriyor. Kadın yeni bölüm (42. Bölüm) fragmanı yayınlandı. İşte 41. Son Bölüm izleme linki…

Kadın 41. Bölüm FOX TV’de bu akşam yayınlandı. Kadın son bölümde büyük buluşma gerçekleşiyor. Bahar, öldüğünü hiçbir zaman inanmadığı kocası Sarp’ı kanlı canlı karşısında görüyor. Ama o kadar çok düşmanları var ki daha kavuşur kavuşmaz ayırma planları yapılmaya başlanıyor. Pırıl’ın Bahar ve çocukların yaşadığını bildiği ortaya çıkıyor. Şirin bu bilgi ile Pırıl’ı tehdit ediyor ama istediğini alamıyor. Kadın yeni bölümde hangi sorulara yanıt aranacak? Kadın dizisinin 41. Son Bölümünde neler yaşandı? İşte son bölüm özeti ile dizi hakkında merak edilenler…

Kadın Dizisi Oyuncu Kadrosu

Son bölümde neler yaşandı?

Sarp Münir’den Bahar ve çocuklarının tehlikede olduğunu öğreniyor. Sarp onları uyarmak istiyor. Münir bu konuşmayı kendi yapmak istese de Sarp buna izin vermiyor. Sarp, Bahar’ın evinin önüne geliyor. Arif’in gözü de onun üzerinde. Sarp merdivenlerden çıkarken yüzüğünü çıkarıyor. Bahar kapıyı açıyor ve karşısında Sarp var. Gözyaşları içinde ‘Saro diyebiliyor. Sarp ise sadece ‘Baharım’ diyor. Ev halkının gözleri önünde Sarp ‘beni affet diye yalvarıyor. Arif de o sırada merdivenlerden çıkıyor ve bu sahneleri gözleri ile görüp hüzünle dönüyor.

Onları durdurabilecğeini söylüyor!

Arif’i kapıda Şirin karşılıyor. Şirin’i kolundan tutup dışarı çıkarıyor. Şirin bağırmalar içinde sokağa atılıyor. Arif ona engel olmaya açalışıyor ve Sarp için geldiğini bildiğini söylüyor. Şirin bu haberle şok oluyor. “Bahar’ı Sarp’a mı bırakacaksın” diyerek onları durdurabilecğeini söylüyor. O sırada Arif bir pencereden izlendiğini fark ediyor.

“Aşkım, döneceğim…”

Sarp, tehlikede olduğunu onu ve çocukları götüreceğini söylüyor. Kendine ve çocuklarına dikkat etmesini söylüyor. Sarp ‘aşkım, döneceğim’ diyerek gidiyor. Bahar ona izin vermek istese de Sarp gitmek zorunda. Doruk geliyor ve babasının gittiğini duyunca uyuması gerektiğini söylüyor. Annesine gördüğünün rüya olduğunu söylüyor. Bahar döndüğünde ise Sarp’ı göremiyor. Tökezliyor tam düşecekken Arif onu kapıda tutuyor.

Şirin’in ikinci hamlesi tehdit oluyor.

Şirin, Suat’ı arayarak fotoğraflara ihtiyacı olduğunu söylüyor. Ayrıca Sarp’ın Bahar’ı gördüğünü de söylüyor. Ama Suat’ta da fotoğraflar yok. Şirin’in ikinci hedefi Pırıl oluyor. Pırıl durumun farkında. Şirin onu kışkırtarak kocasını kaybedeceğini söylüyor. Pırıl ‘böyle bir şeyi asla yapmayacağım’ dese de Şirin’in ikinci hamlesi tehdit oluyor. Meğer Pırıl en başından beri Bahar ve çocukların yaşadığını biliyormuş. Şirin bu bilgiyi Sarp’a anlatacağını söylüyor. Pırıl, Şirin’i şaşırtarak fotoğrafları asla vermeceğini söyleyen bir mesaj atıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler