Ana SayfaYaşamKadıköy YKS Dil Kursu

İlgili Postlar

Kadıköy YKS Dil Kursu

Kadıköy YKS Dil Kursu, YKS dil sınav sistemine uygun, Türkiye de en iyi YKS dil eğitimleri ile klasik sınav eğitimlerini rafa kaldırarak, Akademik Batı Dilleri Yabancı Dil Kursları; sizlere üniversiteye giriş için en büyük desteği sağlamaktadır. Akademik Batı Dilleri Kadıköy Yks-Dil (Ydt) Hazırlık Kursu eğitiminde sınav sistemine uygun, ihtiyaca yönelik program içeriği ile eğitim sağlanmaktadır.

Kadıköy YKS Dil Kursu

Kadıköy YKS Dil Kursu, YSK-DİL sınavına özel olarak hazırlanan, yeni sınav sistemiyle birebir uyumlu özenle seçilmiş kaynaklar; gramer desteği, test çözümü, kelime çalışmaları, deneme sınavları ile en iyi eğitim sunulup tüm öğrencilere başarı garanti edilmektedir.

1984 yılında Milli Eğitim Bakanlığı’nın izniyle Türkiye’de ki nitelikli eğitim kurumu olma özelliğini bu zamana kadar koruyan Akademik Batı Dilleri gerek dil eğitimine gerekse sınav programlarına farklı bir bakış açısı kazandırmasının yanı sıra günümüz öğrenme metotlarına da en uygun eğitim sistemi vizyonunu katarak binlerce öğrenciyi hayallerine kavuşturmanın mutluluğunu yaşamaktadır.

Kadıköy Yks Kursu öğretmenleri tarafından üniversite hazırlık literatürüne kazandırılan soru çözüm teknikleri ile öğrencilerimiz sınavda karşılarına çıkan her soru türü için neler yapmaları gerektiğinin artık bilincinde olmakta ve kendilerini hedeflerine her zamankinden daha yakın hissetmekte olup başarılarını tepe noktaya taşımaktadırlar.

Alanında uzman eğitmenlerimiz 36 yıllık kurumsal tecrübe ile öğrencilerin hangi aşamada hangi desteğe ihtiyaç duyduğunu uzman kadrosuyla belirlemektedir.

Kadıköy Ydt Hazırlık Kursu öğrencilerimizi; kampüslerimizde farkımızı, kalitemizi, tecrübemizi yaşamalarını ve üniversite hayallerini artık hayal olmaktan çıkarıp gerçeğe dönüştürmeleri adına %90 lık başarı oranımız ile sizleri şubelerimize beklemekteyiz.

Lise tercihinde nelere dikkat edilmeli

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler