Ana SayfaDedikoduKaan Yıldırım ve Pınar Deniz'in birbirlerinde kayıtlı oldukları isimleri dikkat çekti

İlgili Postlar

Kaan Yıldırım ve Pınar Deniz’in birbirlerinde kayıtlı oldukları isimleri dikkat çekti

Kaan Yıldırım ve Pınar Deniz’in birbirlerinde kayıtlı oldukları isimleri dikkat çekti

Yaklaşık 2 yıldır sevgili olan Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım geçtiğimiz Ekim ayında evleneceklerini duyurmuşlardı. Şimdi de Kaan Yıldırım’ın sevgilisini telefon rehberine kaydetme şekli ile ünlü çift gündem oldu.

Kaan Yıldırım’ın telefonunda “Cartcurt” diye kayıtlı olan Pınar deniz “ Ben de 2 senedir onda o şekilde kayıtlıyım” dedi. Yıldırım’ın Instagram’da yaptığı bir paylaşım ile Deniz’in  “Cartcurt” diye kayıtlı olduğunu öğrenmiştik.  

Yaklaşık 2 yıldır sevgili olan Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım geçtiğimiz Ekim ayında evleneceklerini duyurmuşlardı. Şimdi de Kaan Yıldırım'ın sevgilisini telefon rehberine kaydetme şekli ile ünlü çift gündem oldu.

Kaan Yıldırım bu konu üzerine açıklamada bulundu

Emirgan’daki La Boom’dan çıkarken görüntülenen ünlü oyuncu Kaan Yıldırım, muhabirlerin yönelttiği “Neden bu şekilde kaydettiniz?” sorusuna şöyle yanıt verdi: 

“Sosyal medyada niye bu kadar konuşulduğunu anlamıyorum. Bizim aramızda espri bu. Ben de yaklaşık 2 senedir onda o şekilde kayıtlıyım. Varsa başka bir tavsiyeniz; ‘Gün ışığım’ olur, başka bir şey olur, söyleyin. Birbirimizi böyle kaydettik.”

Cart curt’un, TDK’ya göre anlamı ise  “Gerekli gereksiz yerde söylenen abartılı söz” anlamına gelmekte. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler