Ana SayfaÜnlülerKaan Tangöze'nin sevgilisi Kıvılcım Ural'dan gazetecilere: "Yeter"

İlgili Postlar

Kaan Tangöze’nin sevgilisi Kıvılcım Ural’dan gazetecilere: “Yeter”

Kaan Tangöze’nin sevgilisi Kıvılcım Ural’dan gazetecilere: “Yeter” Harbiye’de sahneye çıkan sevgilisi Kaan Tangöze’yi izlemeye gelen Kıvılcım Ural, gazeteciler tepki gösterdi. Fotoğraflarının çekilmesinden rahatsız olan Ural, “Yeter” dedi. Özellikle, zoraki gülüşü dikkat çekti. Detaylar haberimizde…

Kıvılcım Ural yine durmadı. Bu defa da Duman grubunun gitaristinin eşiyle kavga etti!

Duman’dan unutulmaz Harbiye konseri

Duman Grubu, Harbiye Açıkhava’da konser verdi. ‘Seni Kendime Sakladım’, ‘Elleri Ellerime’, ‘Beni Yak’ gibi birbirinden çok sevilen şarkılarını ardı ardına seslendiren grup, konuklarına unutulmaz anlar yaşattı. Sahnede üç saat kalan Duman Grubu, alkışlar ve tezahüratlar eşliğinden dinlendi.

Kaan Tangöze Kimdir?

Kıvılcım Ural: Yeter bence, yeteri kadar…

Duman Grubu’nu dinlemeye gelenler arasında grubun solisti Kaan Tangöze’nin sevgilisi Kıvılcım Ural da vardı. Basın mensuplarını kendisini görüntülemesinden rahatsız olan Kıvılcım Ural, tepkisini “Yeter bence, yeteri kadar çektiniz.” diyerek gösterdi. Gazetecilerin fotoğrafların kötü çıktığını söylemesi üzerine yüzüne zoraki bir gülümseme takındı ve objektiflere poz verdi.

Kıvılcım Ural Kimdir?

Kıvılcım Ural, Seçkin Piriler’den rahatsız mı oldu?

Kıvılcım Ural, geçtiğimiz günlerde sevgilisi Kaan Tangöze’nin eski eşi Seçkin Piriler’den dolayı gerginlik yaşadığı iddiaları ile gündeme gelmişti. İddialara göre; sevgilisi Kaan Tangöze’nin Bodrum Gündoğan’da bulunan yazlığında tatil yapan Kıvılcım Ural, eski eşi Seçkin Piriler’in, çocukları Hakan ve Volkan ile birlikte gelmesi ile gerginlik yaşadı, keyfi kaçtı. Kıvılcım Ural, bu iddialar hakkında gelen sorulara yanıtsız kalmayı tercih etti.

Kıvılcım Ural, Duman Grubu’nun solisti olan ünlü rockçı Kaan Tangöze ile evli olduğu dönemde aşk yaşamaya başlamıştı. Kaan Tangöze, o dönem Seçkin Piriler ile evliydi. Tangöze, iki çocuğuna rağmen Kıvılcım Ural ile olan ilişkisine devam edip, Seçkin Piriler’den boşandı. Kıvılcım Ural ve Kaan Tangöze aşkı devam ediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler