Ana SayfaDünyaJustin Bieber Neden Cep Telefonu Kullanmadığını Açıkladı

İlgili Postlar

Justin Bieber Neden Cep Telefonu Kullanmadığını Açıkladı

Kanadalı şarkıcı Justin Bieber, cep telefonu kullanmadığını açıkladı. Kendisine ulaşabilenleri sınırlandırmak için böyle bir seçim yaptığını belirten Bieber, “Bu, ‘hayır’ diyebilmeme ve bu konuda güçlü durmama yardımcı oldu” dedi. Detaylar haberimizin devamında….

Neden Cep Telefonu Kullanmıyor

Model Hailey Baldwin ile mutlu bir evlilik sürdüren şarkıcı Bieber, bilinmeyenlerini anlattı. Billboard’a konuşan Bieber, sınırlar koymak için cep telefonundan kurtulduğunu söyledi. 27 yaşındaki şarkıcı, kendisine ulaşabilenleri sınırlandırmak amacıyla iletişim kurmak için cep telefonu yerine iPad kullandığını açıkladı.

Justin Bieber ve Eşi Hailey Bieber’den Gerçek Aşk Temalı Moda Çekimi!

Independent’in haberine göre; Kanadalı şarkıcı Bieber, “Sınırları nasıl koyacağımı kesinlikle öğrendim ve kimseye herhangi bir borcum olduğunu düşünmüyorum” dedi.

Bieber, konuyla ilgili “Bu, ‘hayır’ diyebilmeme ve bu konuda güçlü durmama yardımcı oldu. Gönlümden herkese yardımcı olmak geçtiğini biliyorum ama her şeyi yapamam. Bazen istiyorum ama bu sürdürülebilir değil” şeklinde konuştu.

Justin Bieber hayranını yumrukladı, dudağını patlattı!

Bieber’ın Klibinde Oynamıştı

Öte yandan şarkıcı Justin Bieber, model Hailey Baldwin ile 2018’de sürpriz bir şekilde nikah masasına oturmuştu. Çift, daha sonra ailelerinin ve yakın arkadaşlarının katıldığı bir tören düzenlemişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler