Ana SayfaKimdirJülide Güven Kimdir?

İlgili Postlar

Jülide Güven Kimdir?

“Toprak ile Fidan” dizisinin oyuncusu Jülide Güven kimdir? Jülide Güven kaç yaşında? Jülide Güven aslen nereli? Jülide Güven hangi burç? Jülide Güven dizileri neler? Jülide Güven filmleri neler? Jülide Güven hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Jülide Güven Kaç Yaşında? Jülide Güven Aslen Nereli? Jülide Güven Hangi Burç?

Jülide Güven 1 Ocak 1977 senesinde Bulgaristan’da dünyaya gelmiştir. Aslen Bulgar olan Jülide Güven, Oğlak burcudur.

Jülide Güven Kimdir?

Jülide Güven Bakırköy Güzel Sanatlar Eğitim Merkezi ve Oya Bale Dans Grubunda bale eğitimi almıştır. 1995 yılında Bilkent Üniversitesi Arkeoloji Bölümünde İngilizce hazırlık programı aldıktan sonra Eskişehir Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümüne devam ederek 2001 yılında buradan mezun oldu.

Kocaeli Bölge Tiyatrosu’yla Türkiye turnesi yaptıktan sonra İstanbul Devlet Tiyatroları’nda ve Tiyatro Ti’de oyunculuk yaptı. 2003 yılından bu yana pek çok okulda drama ve oyunculuk eğitimi verdi. Sinema filmleri ve dizilerde oyuncu koçluğu yaptı. 2013 yılından bu yana istanbulimpro ile doğaçlama tiyatro yapmakta ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi vermektedir.

Jülide Güven, tiyatro çalışmaları yanı sıra 2004 yılından itibaren Kenan’da Bir Kuyu, Anne ya da Leyla,  Öldür Onu, Canım Annem dizi ve filmlerinde ve dizilerde oynadı. Yeni projelerde yer almayı sürdürmektedir.

Jülide Güven Dizi ve Filmleri

Toprak ile Fidan (Ayşe Ertürk, TV Dizisi 2022)

Canım Annem (Nazlı’nın üvey Annesi, TV Dizisi 2022)

Öldür Onu (TV Filmi 2008)

Tost ve Demli Çay (Sinema Filmi 2006)

Anne ya da Leyla (Sinema Filmi 2006)

Kenan’da Bir Kuyu (TV Filmi 2004)

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler