Ana SayfaKültür ve SanatMüzikJolly Joker Nisan Ayı Konser Takvimi

İlgili Postlar

Jolly Joker Nisan Ayı Konser Takvimi

Jolly Joker, birbirinden başarılı sanatçıların konserlerine ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Şehrin yeni yıldızı Vadistanbul AVM’de bulunan Jolly Joker Vadistanbul Sahnesinde 10-20 Nisan tarihleri arasındaki etkinlik takvimi sizlerle…

Babala Parti – Oğuzhan Uğur Konseri

5 ay gibi kısa bir sürede yarattığı formatlar ve içerik kalitesiyle dikkat çeken Babala TV, 1 milyon aboneyi geçen takipçisiyle Youtube’un en çok konuşulan kanalı olmayı başardı.

Birbirinden farklı konseptlerle, Babala Parti’nin her hafta farklı ve sürpriz konuklarıyla eğlenmeye hazır olun. 10 Nisan Salı ve 17 Nisan Salı günü, saat 21.00’de Babala Parti – Oğuzhan Uğur sizlerle…

Can Bonomo Konseri

Alternatif müziğin başarılı ismi Can Bonomo sevilen şarkıları ile 12 Nisan Perşembe günü saat 21.00’de müzikseverlerle buluşacak.

Cem Adrian Konseri

Türk müziğinin başarılı ismi Cem Adrian, sevilen şarkıları ve özgün yorumuyla, 13 Nisan Cuma günü saat 22.00’de müzikseverlerle buluşacak.

Levent Yüksel Konseri

Türk müziğinin başarılı ismi Levent Yüksel, geçmişten bugüne şarkılarıyla; 14 Nisan Cumartesi günü saat 22.00’de sevenleriyle buluşacak.

Yeni Türkü Konseri

Türk müziğinin usta gruplarından Yeni Türkü, geçmişten bugüne en sevilen şarkılarıyla, 18 Nisan Çarşamba günü saat 21.00’de müzik severlerle buluşacak.

Mirkelam Konseri

Türk pop müziğinin en sevilen isimlerinden Mirkelam, geçmişten bugüne uzanan şarkılarıyla, 19 Nisan Perşembe günü saat 21.00’de müzikseverlerle buluşacak.

Serkan Kaya Konseri

Başarılı sanatçı Serkan Kaya, sevilen şarkıları ve yorumladığı eserlerle 20 Nisan Cuma günü saat 22.00’de hayranlarıyla buluşacak.

Vadistanbul AVM

Facebook Vadistanbul

Instagram Vadistanbul Etkinlikleri

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler