Ana SayfaDünyaJohnny Depp "O kimseye bir kuruş bile vermez!"

İlgili Postlar

Johnny Depp “O kimseye bir kuruş bile vermez!”

Meslektaşı Johnny Depp ile olaylı bir şekilde boşanan oyuncu Amber Heard’ın 7 milyon dolarlık boşanma tazminatı ile ilgili sözünü tutmadığı iddia edildi. Detaylar haberimizin devamında…

Johnny Depp Kimdir?

Kendisine şiddet uygulamakla suçladığı ABD’li oyuncu Johnny Depp’ten 2016’da ayrılan Amber Heard, boşanma davasının 7 milyon dolarını Los Angeles’taki Çocuk Hastanesi’ne ve Amerikan Sivil Özgürlükler Birliği’ne bağışlayacağını duyurmuştu. Ancak Heard’ün bu parayı hayır kurumlarına teslim etmediği ortaya çıktı.

Yalan Söylüyor

Page Six’in haberine göre; Depp’e yakın kaynaklar, bu durumun ünlü oyuncunun, bir dizi yasal mücadelesinde işleri lehine çevirmesini sağlayabileceğini savunuyor.

Kaynaklar, verdiği röportajda, “Yargıç, sözde cömertliği nedeniyle onun insanlık için çalışan harika biri olduğunu düşünüyordu ama bağışlar konusunda yalan söylüyordu” ifadelerini kullandı.

Oyuncunun avukatı da Johnny Depp’in mahkeme hükmüne yasal olarak itiraz edip, edemeyeceğine karar vermek için perşembe günü Londra’da yapılan duruşmada, Heard’ün bu parayı bağışlama iddiasını “hesaplanmış ve manipülatif bir yalan” olarak nitelendirdi.

Ancak The Sun’ın avukatları, Heard’ün yalan söylemediğini ve çoktan bir dizi ödeme yaptığını ileri sürdü. Diğer yandan Depp’in mahkeme sırasında bir arkadaşına, “O asla kimseye bir kuruş bile vermez!” yazılı bir mesaj gönderdiği iddia edildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler