Ana SayfaDedikoduJohnny Deep Aralıksız 7 Dakika Alkışlandı

İlgili Postlar

Johnny Deep Aralıksız 7 Dakika Alkışlandı

Johnny Depp’in Dönüşü Cannes’da Gözyaşlarıyla Karşılandı. Cannes Film Festivali, birbirinden iddialı filmlerin yarıştığı bir platform olarak dün başladı. Festivalin açılış gününde, sinema dünyasının ünlü isimlerinden Johnny Depp’in başrolünde olduğu ‘Jeanne du Barry’ filmi gösterildi ve Depp, görkemli bir dönüş yaparak festivalin en dikkat çeken isimlerinden biri oldu. Ünlü oyuncu, galada 7 dakika boyunca ayakta alkışlandı ve bu anlamlı tezahürat karşısında gözyaşlarını tutamadı.

Johnny Deep Aralıksız 7 Dakika Alkışlandı
Johnny Deep Aralıksız 7 Dakika Alkışlandı

Johnny Depp, Cannesda 7 dakika boyunca ayakta alkışlandı

Johnny Depp’in sinema dünyasındaki kariyeri kadar özel hayatı da yakından takip ediliyor. 2011 yılında ‘The Rum Diary’ filminin setinde tanıştığı ve yaklaşık iki yıl süren evliliğin ardından olaylı bir şekilde boşandığı Amber Heard ile aralarında açılan milyonlarca dolarlık dava, 1 Haziran 2022’de sonuçlanmıştı.

Johnny Depp, Cannes’da 7 dakika boyunca ayakta alkışlandı

Ancak daha sonra bu rakam, Virginialı yetkililerin bu tür tazminatlar için belirlediği 350 bin dolara düşürüldü. Eski eşlerin avukatları arasında yapılan anlaşma sonucunda, Amber Heard’ün sigorta şirketi Depp’e 1 milyon dolar ödemeyi kabul etti.

Cannes Film Festivali Başladı

Fransa’da düzenlenen 76. Cannes Film Festivali, İsveçli yönetmen Ruben Östlund’un jüri başkanlığında başladı. Festivalin açılışında Fransız ve Cezayirli yönetmen Maiwenn Le Besco’nun ‘Jeanne du Barry’ filmi gösterildi ve bu gösterimde Johnny Depp büyük ilgi gördü.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler