Ana SayfaDizilerJet Sosyete 3.Bölüm Yeni Fragmanı Yayında!

İlgili Postlar

Jet Sosyete 3.Bölüm Yeni Fragmanı Yayında!

Jet Sosyete 3.Bölüm Yeni Fragmanı Yayında!

Star TV’nin yeni dizisi Jet Sosyete izleyenleri kahkahaya boğmaya devam ediyor. Jet Sosyete 2. bölümün ardından diziyi sevenler 3.bölüm fragmanını merakla beklemeye başladılar. Jet Sosyete 3. bölüm kahkaha dolu fragmanı sevenleri ile buluştu. Detaylar haberimizde.

Jet Sosyete 3.Bölüm Fragmanı

Jet Sosyete dizisinin başrollerini Gülse Birsel, Çağlar Çorumlu, Derya Karadaş ve Cengiz Bozkurt gibi isimlerin yer alıyor. Merakla beklenen dizinin 3.bölümü fragmanı yayınlandı.Yeni fragmanda Yaşar Usta’nın Ozan’ın ve Gündüz’ün komik sahneleri izleyen herkesi kahkahaya boğdu.

 

Jet Sosyete 2.bölümde Neler Olmuştu?

Dizinin sevilen karakterlerinden biri olan Yaşar Usta ofisteki kumpaslarla baş etme sahneleri izleyenleri kahkahaya boğdu. Yaşar’ın Özpamuk Tekstil’e genel müdür olmasıyla ofis içinde entrikalar başladı. Tony ile Pelin’in kurduğu kumpaslara karşı Yaşar hem ofisteki pozisyonu korumak için oldukça çaba harcadı. Ayrıca Yaşar’ın Cengiz Beyler ile komşuluk hayatına devam etmesi gerekiyordu.

Safiye ise Gizem’in kendisini cemiyet hayatına tanıştıracağı lansmana gidebilmek için binbir yolu denedi fakat sonunda gitti. Cengiz ve Zahide, İlayda’nın Ozan ile barışmasına aracı olmak istiyorlar. Fakat kaçırdıkları nokta ise  Ozan’ın yan komşu baldız Melike’ye olan ilgisinin artması oluyor. Yıldız ile Ozan’ın birlikte bar çıkışında çekilmiş fotoğraflarını gazetede gören Talip ise Yaşar’ı uyarıp uyarmamak konusunda kararsız kaldı ve arayıp konuya ufakta olsa değindi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler