Ana SayfaDizilerJet Sosyete 2. bölüm fragmanı yayınlandı!

İlgili Postlar

Jet Sosyete 2. bölüm fragmanı yayınlandı!

Jet Sosyete 2. bölüm fragmanı, 18 Şubat 2018 pazar akşamı ekrana gelen ilk bölüm sonrası Beşiktaş Kültür Merkezi Youtube kanalında yayınlandı. Gülse Birsel’in uzun zamandır heyecanla beklenen yeni dizisi Jet Sosyete, Star TV’de izleyicilerin beğenisine sunuldu. İlk bölüm için yapılan yorumlara bakılırsa, seyirciyi ikiye bölünmüş durumda. Twitter’da Trend Topic olmayı Jet Sosyete için yapılan yorumlar, beklentinin hayli yüksek olduğunu gösteriyor. İşte Jet Sosyete 2. yeni bölüm fragmanı…

Jet Sosyete 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 18 Şubat 2018 pazar akşamı Star TV’de ekrana gelen Jet Sosyete, gecenin de en çok konuşulanları arasında yer almayı başardı. İlk bölüm sonunda çok beğenenler olduğu gibi sert eleştiri yapanlar da oldu. Avrupa Yakası ve Yalan Dünya sonrasında beklentiyi yüksek tutan izleyici, diziye dair yorumlarını bol bol tweet atarak paylaştılar. Peki Jet Sosyete ilk bölümde neler oldu? Dizinin ilk bölümünü haberimizden izleyebilirsiniz.

Jet Sosyete Oyuncu Kadrosu

Jet Sosyete 2. Bölüm Fragmanı

Orta halli bir ailenin jet hızıyla sosyeteye giriş hikayesini anlatan Jet Sosyete 2. bölüm fragmanı da izleyenleri güldürmeye başardı. Gülse Birsel’in uzun bir aradan sonra ekranlara döndüğü dizisi Jet Sosyete dizisi, izleyicilerden büyük ilgi gördü. Dün akşam ekrana gelen ilk bölüm sonrası yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Jet Sosyete yeni bölüm komedi kaldığı yerden devam ediyor. İşte Jet Sosyete 2. bölüm fragmanı..

Jet Sosyete İlk Bölümde Neler Oldu?

Özpamuk Tekstil’in getir-götür sorumlusu Yaşar Yüksel karısı Safiye, kızı Yıldız, baldızı Melike ve kayınbiraderi Gündüz ile İstanbul’un bir gecekondu semtinde kıt kanaat yaşayan bir aile babasıdır. Çalıştığı şirketin sahibi Cengiz Özpamuk çapkın oğlu Ozan’ı karıştığı bir skandal sonrası genel müdürlükten alır ve inadına yerine Yaşar’ı getirir. Üstelik Yaşar ailesi ile birlikte Jetset Konakları’ndaki genel müdür villasına taşınabilecektir. Ozan ise babası, babaannesi Zahide ve üvey annesi Gizem’in sürekli gerilim yaşadığı yan evdeki gençlik odasına geri dönmek zorunda kalır.

Ailesi sınıf atlama ve sosyeteye ayak uydurma heyecanına düşmüşken; Yaşar’ı ise şirketin şu ana kadar hiç çıkmadığı üst katında, moda ve tasarım dünyasının göbeğinde herkesin saygısını kazanması gereken zor bir dönem beklemektedir. Jet Sosyete ilk bölümü aşağıdaki linkteki Star Tv Jet Sosyete sayfasından izleyebilirsiniz.

https://www.startv.com.tr/dizi/jet-sosyete/bolumler/1-bolum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler