Ana SayfaDünyaJennifer Lopez ve Ben Affleck'in Düğününde Akıl Almaz Kaza

İlgili Postlar

Jennifer Lopez ve Ben Affleck’in Düğününde Akıl Almaz Kaza

Uzun yıllar sonra tekrar bir araya gelerek geçtiğimiz ay sonunda dünyaevine giren Jennifer Lopez ile Ben Affleck’in, sessiz sedasız nikahlarından sonra bu hafta sonu büyük bir düğün yapacakları ortaya çıkmıştı. Ancak Affleck’in malikanesinde başlayan düğün hazırlıkları, talihsiz bir olayla gölgelendi. Düğün yerine gelen ambulans telaşa neden olurken, neler yaşandığıyla ilgili detaylar ortaya çıktı. Jennifer Lopez ve Ben Affleck’in akıl almaz kaza yaşandı… İşte detaylar;

“Yüzüklerimizi Hayatımızın Sonuna Kadar Taşıyacağız”

Ünlü şarkıcı Lopez, hayranlarına gönderdiği email ve blog yazısında Affleck ile evlendiğini doğruladı. Lopez, Instagram’dan bir fotoğrafıyla duyurduğu evliliğine dair, “Yaptık. Aşk çok güzel. Aşk çok müşfik. Ve anlaşılan o ki aşk sabırlı. Hem de 20 yıl boyunca” sözlerini kaleme aldı.

Lopez, düğünlerine dair ise şunları yazdı:

Tam da istediğimiz gibi oldu. Gece Vegas’a uçtuk, evlilik cüzdanı için diğer çiftlerle beraber sıraya girdik, dünyanın düğün başkentinde herkesle aynı yolculuğu gerçekleştirmiş olduk. Hayal edebileceğiniz en iyi şahitlerle, eski filmden bir elbise ve Ben’in dolabından bir ceket ile küçük bir şapelde kendi yeminlerimizi dile getirdik, hayatımızın sonuna kadar taşıyacağımız yüzüklerimizi birbirimize verdik.

İki Gelinlik Giydi

Ünlü isim, büyük gün için iki çarpıcı gelinlik giydi. Gelinliklerden biri, şarkıcının uzun yıllardır sakladığı ve giymek için düğün gününü seçtiği bir elbiseydi. Diğeri ise, Zuhair Murad tarafından tasarlanan; omuzları açık, uzun kollu ve kalp şeklinde bir yakası olan dantelli bir gelinlikti.

Lopez, saçlarını ise ünlü kuaför Chris Appleton’a emanet etti. O an anlardan bir video yayınlayan Appleton; şarkıcıya nasıl hissettiğini sorduğunda ünlü isim, “Harika hissediyorum, çok heyecanlıyım!” yanıtını verdi.

Yeni gelin, ertesi gün ise Instagram sayfasından yatakta çektiği makyajsız bir fotoğrafını paylaştı. Ünlü ismin karesinde görünen alyans ise, takipçilerinin dikkatinden kaçmadı.

Lopez’in kısa sürede 1,5 milyon beğeni alan bu gönderisine, takipçileri tarafından “Sonsuza dek mutlu”, “Tebrikler Jen&Ben! Yeni hayatınızı birlikte inşa ederken size harika bir yolculuk diliyorum” ve “Merhaba Jennifer Affleck!” gibi binlerce yorum yapıldı.

Jennifer Lopez ve Ben Affleck’in Düğününde Akıl Almaz Kaza

Ancak tüm bunların ardından yaşanan bir olay, Bennifer’ın eğlencesine gölge düşürdü ve Affleck’in malikanesine gelen ambulans herkesi telaşlandırırken. İlk yayınlanan haberlere göre ünlü çiftin çocuklarından birinin kaza geçirdiğiydi yönündeydi, ancak asıl olay sonra ortaya çıktı.

DailyMail.com’da yer alan habere göre; Ben Affleck’in annesi Christopher Anne Boldt, malikanede düşerek bacağını yaraladı. Olay yerine gelen ambulans, bacağında kesikler olan Boldt’u hastaneye götürdü. Affleck ve Lopez de Boldt’u yalnız bırakmayarak, hastaneye gitti. Ünlü ismin annesinin durumunun ise ciddi olmadığı açıklandı.

DailyMail tarafından yayınlanan fotoğraflarda Jennifer, Ben’in annesi bir sağlık çalışanı tarafından tekerlekli sandalyeyle götürülürken; kocasının yanında yürürken görüldü.

Jennifer Lopez ve Ben Affleck, hastanede Ben’in annesinin yaralarının tedavi edildiğinden emin olurken; ikilinin düğününün yapılacağı malikanede ise hazırlıklar devam etti. Planlanmış bir prova yemeği olduğu için ünlü çiftin konukları da gelmeye başladı, ancak orijinal programlardan herhangi birinin kaza nedeniyle bir değişikliğe uğrayıp uğramadığı henüz bildirilmedi.

Eski Eşe Düğün Davetiyesi

Öte yandan Jennifer Garner’ın, eski kocası düğününe davet edildiği iddia edildi. Ancak Hollywood Life’a göre, 50 yaşındaki aktris Teksas’ta bir işi olacağı için bu daveti reddetmek zorunda kaldı.

İsmi paylaşılmayan bir kaynağın anlattıklarına göre; Garner düğüne katılamayacak olsa da, Affleck ile evliliğinden dünyaya gelen üç çocuğunun orada olmasını tamamen destekliyor ve eski eşi işe Lopez’e mutluluklar diliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler