Ana SayfaKimdirJennifer Lopez Kimdir?

İlgili Postlar

Jennifer Lopez Kimdir?

Latin müziğin kadın öncüsü olan dünyaca ünlü ses sanatçısı Jennifer Lopez kimdir? Jennifer Lopez Nerede Doğdu? Jennifer Lopez Aslen Nereli? Jennifer Lopez Hangi Burç? Jennifer Lopez’in Evlilikleri Kimlerle? Jennifer Lopez’in Albümleri Neler? Jennifer Lopez’in Rol Aldığı Projeler Neler? Hepsi ve daha fazlası haberimizde..


Bugün Doğan Ünlüler

Jennifer Lopez Nerede Doğdu? Jennifer Lopez Aslen Nereli? Jennifer Lopez Hangi Burç?

Tam adı Jennifer Lynn Lopez olan Jennifer Lopez, 24 Temmuz 1970 yılında New York‘da dünyaya gelmiştir. Jennifer Lopez Aslen Porto Rikolu’dur. Jennifer Lopez Aslan Burcu’dur.

Jennifer Lopez Kimdir?

Jennifer Lopez’in Annesi anaokul öğretmendir. Jennifer Lopez’in Babası ise bir bilgisayar operatörüdür. Bir ablası  ve bir kız kardeşi vardır. Çocukken müzikal tiyatroda oynamıştır ve ilk filmi olan ‘My Little Girl‘de (Küçük Kızım) oynadığında daha 16 yaşındaydı.

19 yaşından itibaren Jennifer Lopez, dans okuluna gidebilmek için tezgahtarlık, garsonluk gibi çeşitli işler de çalışarak ailesine destek olmuştur. Dansa olan ilgisi nedeni ile Baruch Üniversitesi’ndeki eğitimini yarıda bırakmak zorunda kalmıştır.

Dünyaca Ünlü Şarkıcı Jennifer Lopez, Televizyon dünyasına girişi ise 1990’da Fox TV’nin “Fly Girl” adlı dans yarışmasını kazanması ile başlamıştır. Jennifer Lopez, Komedi dizisi “In Living Color (Yaşayan Renklerde)“de rol almıştır. 1993 yılında ise Janet Jackson’ın “That’s the Way Love Goes” adlı şarkısının klibinde dansçı olarak ekranda yer almıştır.

Jennifer Lopez’in Evlilikleri :

1.evliliği: İlk eşi garson Ojani Noa ile 22 Şubat 1997de evlendi ve 1998’de boşandılar.

2.evliliği: İkinci eşi Criss Juddla ile 29 Eylül 2001’de evlendi ve Haziran 2002’de boşandılar.

3.evliliği: üçüncü eşi Şarkıcı Marc Anthony ile 2004’de evlendi ve 2011’de boşandılar. 2007 doğumlu “Emme Maribel Muniz”, “Maximilian David Muniz” adlarında ikiz çocukları var.

Jennifer Lopez’in Rol Aldığı Projeler:

Fly Girl ( Yarışma)

In Living Color (Yaşayan Renklerde)

Second Chances (İkinci Şans)

Hotel Malibu (Malibu Oteli)

South Central (Güney Merkez)

Nurses On The Line (Hemşireler Hatta)

The Crash of Flight 7 (Uçuş 7’nin Enkazı)

Jennifer Lopez’in Albümleri:

1999: On the 6

2001: J. Lo

2002: J to tha L-O!: The Remixes

2002: This Is Me… Then

2005: Rebirth

2007: Como Ama una Mujer

2007: Brave

2011: Love?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler