Ana SayfaSosyeteJennifer Aniston Eleştirilen Fiziğinden Memnun Mu?

İlgili Postlar

Jennifer Aniston Eleştirilen Fiziğinden Memnun Mu?

Fiziği nedeniyle sık sık manşetlerde yer alan Jennifer Aniston, bu durumdan çok rahatsızlık duyduğunu söyledi.

Sinemanın güzel yüzü olarak tanımlanan Jennifer Aniston, son olarak Çılgın Ofis Partisi adlı film ile beyazperdeye dönüş yaptı. Komedi filminde rol alarak bu alanda ne kadar başarılı olduğunu bir kere daha kanıtlayan yıldız, magazine içini döktü.

Marie Claire’ye İçini Döktü!

Bugüne kadar çok fazla özel hayatıyla ilgili detay vermeyen ve bu konuda çekimser kalan Jennifer Aniston, sonunda samimi itiraflarda bulundu. Evlenmeden önce bekar kalması nedeniyle eleştirilen, çalkantılı hayatı ve boşanması sonrasında yeniden eleştirilerin hedefi olan, son olarak fiziği hakkındaki sözler sonrasında çok mutsuzluğa kapıldığını söyledi.

Hamile Bile Dendi!

Yaz aylarında hakkında çıkan hamile dedikodularına karşı açıklama yapmak durumunda kalan Jennifer, bu konularda takıntılı olarak tanımladığı magazin muhabirlerine de ağır eleştiriler yöneltmişti. Hamileliği ile ilgili bikinili fotoğraflarının sık sık sayfalarda yer alması ünlü güzele zor günler yaşatmış.

Neden Sustu?

Bunca yıl susmayı tercih eden ve şimdi konuşarak tüm yılların acısını çıkaran Jennifer Aniston, aynı zamanda neden sustuğu ile ilgili soruları da yanıtladı. Güzel oyuncu, bardağın artık taştığını söyleyerek, tüm magazin basınını üzerine gelmekle suçladı. Annesi, eşi ve hayatı ile ilgili zor süreçlerden geçerken, sevgi ile sorunlarını aşmaya çalıştıklarını anlatan Jennifer Aniston, tüm magazin haberlerinin ilişkilerini çok daha zor bir sürece soktuğunu aktardı.

Fiziğimle Mutluyum!

Jennifer Aniston fiziği konusunda yapılan eleştirilere çok katılmayarak bu konuda fiziğine güvendiğini ve eleştirilere katılmadığını aktardı. Jennifer Aniston, göğüslerinin dahi dönem dönem magazinde yer almasının hatırlatılması üzerine “Utanç verici” değerlendirilmesini yaptı.

Yıldızın Hayatına Kısa Bakış

11 Şubat 1969 yılında doğan Aniston, oyunculuğun yanında yönetmenlik de yapıyor. Aynı zamanda iş hayatını da kariyeri ile eş zamanlı olarak yürüterek, bu alanda ne kadar başarılı olduğunu da gösteriyor. Brad Pitt ile evlendikten sonra tüm dikkatleri üzerine çeken Aniston, 5 yıllık bir evlilik süresinin ardından 2005 yılında Brad Pitt’ten ayrıldı. Sonrasında ise Justin Theroux ile başladığı birlikteliği hala sürdürüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler