Ana SayfaKimdirJanset kimdir?

İlgili Postlar

Janset kimdir?

Janset kimdir? Nerede ve ne zaman dünyaya geldi? Aslen nereli? Burcu nedir? Tam ismi nedir? Ne iş yapıyor? Nasıl tanındı? Kariyeri boyunca hangi projelerde yer aldı? Janset hakkında merak edilenler haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Janset kimdir? Nerede ve ne zaman dünyaya geldi? Aslen nereli? Burcu nedir?

Herkes O’nu Janset olarak tanıyor. Tam ismi Janset Paçal. Janset, 10 Haziran 1971 tarihinde Almanya’nın Münih kentinde dünyaya geldi. İkizler burcu. İki çocuklu bir ailenin kızı olarak dünyaya gelen Janset’in, Jan Paçal isimli bir de erkek kardeşi var. Babası Çerkez kökenli ve Kayserili, annesi Ankaralı. Ailesi Almanya’ya işçi olarak çalışmaya gittiği sırada dünyaya gelen iki çocuğu Almanya doğumlu oldu. İlerleyen yıllarda Türkiye’ye dönüş yapan aile, Antalya’da yaşamaya başladı.

Janset’in kariyeri

Janset, 1990 yılında Antalya Çizgi Tiyatrosu’nda animatörlük olarak görev yapmaya başladı. İki yılın ardından modellik yapmaya başladı. Janset, kariyerinde hızla ilerlerken Vakko, Beymen, Aprido, David People, L’oreal, Cemil İpekçi, Spow Off Ray Ban gibi markalar için sayısız defilede Paris, New York, Milano, Tokyo, Köln, Düsseldorf, Türkmenistan ve Makedonya‘da uluslararası gösterilerde yer aldı.

1994 yılında İstanbul’a giden Janset, Gaye Sökmen Ajans’ına kayıt oldu. Adeta yıldızı parlayan Janset, Max, Amıca,Vizyon,Bıba, Kım ve Health & Shape gibi dergilere kapak oldu.

Oyunculuk sektörüne adım atmaya karar veren Janset, 1999 – 2002 yılları arasında yapımcılığını Birol Güven‘in yaptığı “Ayrılsak da Beraberiz” adlı dizide 412 bölümde başrol olarak boy gösterdi. Dizide, Hakan Yılmaz, Necmi Yapıcı, Belma Canciğer, Simge Selçuk, Ayşe Tolga, Tuluğ Çizgen, Selahattin Taşdöğen, Suzan Aksoy ile birlikte oynadı. Ardından, birçok dizi ve filmde rol aldı.

Janset’in rol aldığı dizi ve filmler

2012 – Sitem (Kısa Film)

2011 – Ya Sonra (Ayten) (Sinema Filmi)

2010 – Romantik Komedi (Konuk Oyuncu) (Sinema Filmi)

2009 – Kahve Bahane (Jan Jan) (TV Dizisi)

2008 – Anında Görüntü Show (Kendisi) (TV Dizisi)

2007 – Evimin Erkeği (Jale – 1) (TV Dizisi)

2006 – Kısık Ateşte 15 Dakika (Pelin) (Sinema Filmi)

2005 – Banyo (Nesrin) (Sinema Filmi)

2004 – Buluşmalar (Kısa Film)

2003 – Patron Kim (Sibel) (TV Dizisi)

2003 – Neredesin Firuze (Sibel) (Sinema Filmi)

2002 – Çocuklar Duymasın (Nesrin Hoca) (TV Dizisi)

2002 – 2004 – Yarım Elma (Yonca) (TV Dizisi)

2000 – Baykuşların Saltanatı (Kiralık katil) (TV Dizisi)

1999 – 2002 – Ayrılsak da Beraberiz (Berna) (TV Dizisi)

1997 – 1998 – Tatlı Kaçıklar (Figen) (TV Dizisi)

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler