Ana SayfaKültür ve SanatMüzikİzlesene.com Sıralamasında Birinci Hadise Oldu!

İlgili Postlar

İzlesene.com Sıralamasında Birinci Hadise Oldu!

Türkiye’nin başarılı projelerinden birisi olan izlesene.com Türkiye’de en çok dinlenen müzikler için sıralama yaptı.

Site istatistiklerine kapsayan raporlarda en çok izlenen video Hadise’nin Prenses klibi oldu. Yapılan resmi açıklamalara göre videonun internet sitesinde izlenme oranı 16 milyon 196 bin olarak açıklandı. YouTube gibi pek çok farklı sosyal medya sitesi olmasına karşın izlesene.com Türkiye’de oldukça dikkat çeken ve günlük yüksek sayıda giriş alan video sitelerinden bir tanesi. Bu açıdan pek çok kişi tarafından önemsenen izlesene.com yayınladığı yeni raporu ile birlikte dikkat çekmeyi de başardı.

Hadise Prenses İle Zirvede Yer Aldı!

Prenses adlı şarkısıyla kısa süre içerisinde Türk müzik dünyasında dikkat çeken Hadise, bu sayede sıralamaya da girmeyi başarmış durumda. Yapılan açıklamalarda Hadise’nin ardından ikinci sırada Gülşen’in yer aldığı belirtildi. Gülşen’in dinlenme sayısı ise 15 milyon 218 bin olarak açıklandı. Bu iki başarılı ismin arkasından gelen sanatçı ise Mustafa Ceceli. Gül rengi adlı şarkısıyla oldukça dikkat çeken Mustafa Ceceli, bu şarkısıyla 13 milyon 698 bin izlenme aldı.

Demet Akalın ise izlesene.com da geri planda kaldı. Pek çok sıralamada zirvede yer almayı Başaran Demet Akalın izlesene.com listesinde ancak dördüncü sırada yer alabildi. Koltuk şarkısı ile sıralamaya giren sanatçı 12 milyon 709 bin kişi tarafından dinlendi. Sıralamada özellikle kadınların ön planda olduğu görülürken ilk 5 içerisinde sadece erkek sanatçılardan sadece Mustafa Ceceli yer aldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler