Ana SayfaÜnlülerIvana Sert’ten Timsah ve Kanguru Eti İtirafı

İlgili Postlar

Ivana Sert’ten Timsah ve Kanguru Eti İtirafı

Türkiye’de sosyal medyanın gözde isimlerinden Ivana Sert, Sri Lanka ziyaretlerine dair özel bir itirafta bulundu ve timsah, kanguru etini denediğini söyledi.

Evliliği, fotoğrafları, iddialı pozları ve açıklamalarıyla Türkiye’nin magazin gündeminde en çok yer alan isimlerden birisi olan Ivana Sert geçtiğimiz günlerde eşi ve çocuğuyla birlikte Sri Lanka’ya gitti. Ünlü model bu tatilinden fotoğraflarını da sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Bu paylaşımlarıyla büyük beğeni alan ünlü isim şimdi ise tatiliyle ilgili önemli açıklamalar yaptı

Kırmızı Bikinisi Dikkat Çekti

Sri Lanka tatili sırasında fotoğraflarıyla beğeni toplayan Ivana Sert’in en çok beğenilen fotoğrafı ise kırmızı bikinili pozu oldu. Sri Lanka’da kırmızı bikinisi ise fiziğiyle de formda olduğunu gösterdi. Formunu korumak için çok fazla bir şey yapmadığını söyleyen model, un ve şeker tüketmediğini, tatlı ve asitli yiyecekler yemediğini ifade etti. Su içtiğini, doğru beslenme ve sporla dengelediğini söyleyen podyumların gözde ismi, bu sayede formda ve fit kalabildiğini belirtti.

Ivana Sert’ten Timsah ve Kanguru Eti İtirafı
Ivana Sert’ten Timsah ve Kanguru Eti İtirafı

Sevenleri bu fotoğrafının altına kalp emojileri ve destek mesajları atarken tatilde neler yaşadıklarına dair açıklamaları Ivana Sert’in yeniden gündeme gelmesini sağladı.

Ivana Sert Timsah Ve Kanguru Yedi

Sezer Dermenci ve oğlu Kayon Ateş ile Sri Lanka’da yaşadığı özel deneyimleri özel bir davet öncesinde magazin muhabirleriyle paylaşan Ivana Sert, ülke mutfağının kendisine uymadığını ancak timsah ve kanguru etini denediğini söyledi. Model, “İnanılmaz bir yer. Doğası ve insanlarının yaşam tarzı beni büyüledi. Tadı damağımızda kaldı. Ancak Sri Lanka mutfağının baharatlı yapısı bana uymadı. Biraz ağır geldi. Yoksa yeni tatlara açığım. Timsah ve hatta kanguru eti bile denedim!” dedi.

Ivana Sert’ten Timsah ve Kanguru Eti İtirafı
Ivana Sert’ten Timsah ve Kanguru Eti İtirafı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler