Ana SayfaDedikoduIvana Sert'in Yeni Sevgilisi Kim?

İlgili Postlar

Ivana Sert’in Yeni Sevgilisi Kim?

Modacı kimliği ile tanılan Ivana Sert iş adamı Rıdvan Sert ile olan evliliğini 2013 senesinde sonlandırmıştı. Ardından adı kimseyle anılmayan Sert kendini işine ve çalışmalarına vermişti. Geçtiğimiz aylarda bir albüm yayınlayarak son dönemlerde adından sıklıkla bahsettiren Ivana Sert, bir süre önce yeni bir aşka yelken açtığı öğrenildi. Büyük bir aşka tutulan Ivana Sert’in yeni sevgilisi kim? Detaylar haberimizde;

Dava İki Sene Sürdü

2004 senesinde dünya evine giren Ivana ve Rıdvan Sert, 2011 yılında evliliklerini sonlandırma kararı alarak birbirlerine karşılıklı bir şekilde boşanma davası açmışlardı. İkili arasında yaşanan boşanma davası o dönem epey gergin geçmiş ve ihanet iddiaları da karşılıklı olarak havada uçuşmuştu. Zorlu dava sürecinin ardından Ivana Sert ve Rıdvan Sert 2013 senesinde boşandı.

İvana Sert’in Aşk Uyumu!

“Dünyama Yeni Bir Kapı Açıldı”

Geçtiğimiz aylarda “İmalat Hatası” adını verdiği single albümünü yayınlayan Ivana Sert, müziğin her zaman içinde bir tutku olduğunu dile getirmişti. Şarkı söylemenin en büyük hayallerinden biri olduğunu açıklayan başarılı modası, bu şarkıyı çıkarmak için 3 ay boyunca çalıştığını belirterek çalışmalarına devam edeceğini belirterek heyecanını “Dünyama yeni bir kapı açıldı.” cümlesiyle dile getirmişti.

Ivana Sert’in Yeni Sevgilisi Kim?

2018 senesinde sevgilisi Can Çelebi ile yollarını ayıran Ivana Sert aşkı yeniden buldu. Ocak ayından beri motosiklet tasarımcısı Tarhan Telli ile mutlu bir aşka yelken açan Sert, geçtiğimiz gün bir konserde görüntülendi. Ivana Sert’i çok sevdiğini belirten Tarhan Telli ise “Kendimi bildim bileli hiç romantik biri olamadım. Ama İvana sayesinde yeni yeteneklerimi öğrendim.” açıklamasında bulundu.

Ivana Sert Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler