Ana SayfaÜnlülerIvana Sert Genç Kızlara Taş Çıkardı...

İlgili Postlar

Ivana Sert Genç Kızlara Taş Çıkardı…

Ekranın sevilen kişilerinden olan Ivana Sert, son dönemde ekranda yer almadı. Sosyetik güzel Ivana Sert, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından sıkça söz ettiriyor. Genellikle makyajlı olarak gördüğümüz Sert, yaz sezonunu açtı. Şu sıralar ise makyajsız fotoğrafları ile gündem de. İşte detaylar…

Ivana Sert’ten Peker Açıkalın hamlesi! İşte detaylar…

Ivana Sert’in Doğal Fotoğrafları…

Ünlü isimlerin sosyal medya hesaplarından makyajsız ve doğal halleriyle fotoğraf paylaşmaları her zaman görülen bir durum olmasa da fiziğine ve tenine güvenen isimler bu tarz paylaşımlar yapmaktan geri durmuyor. Bunun son örneği ise Ivana Sert oldu. Ivana Sert’te doğallık modasına uydu. Sosyetik güzel Ivana Sert sosyal medya hesabından makyajsız fotoğraf paylaştı. İşte Ivana Sert’in doğal fotoğrafları….

İvana Sert kimdir?

20’lik Genç Kız Gibisin…

Türkiye’de ünlü isimlerden biri olan İvana Sert, Sırp-Türk televizyon kişiliği, sunucu, stilist, moda tasarımcısı, Miss Belgrade tescilli manken, iş kadını, girişimci, oyuncu ve yazarlığı ile ekranda yer aldı ve çok beğenildi. Ivana Sert gündemde yer almayı da hep başaran isimlerden biri oldu. Şu sıralar Marmaris’te tatil yapan Ivana Sert, çıktığı tatilden makyajsız bir karesini paylaştı. Ivana Sert, yaptığı bu paylaşımla makyajsız da ne kadar güzel olduğunu göstermiş oldu. Sert’in takipçileri, makyajsız haline övgüler yağdırdı ve “Makyajsız hali daha güzel”, “20’lik genç kız gibisin” yorumunda bulundular. Ivana Sert güzel fiziği ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler