Ana SayfaÜnlülerİstenmeyen gelin Ceyda Ateş'e sonunda onay çıktı!

İlgili Postlar

İstenmeyen gelin Ceyda Ateş’e sonunda onay çıktı!

Ünlü oyuncu Ceyda Ateş, aşk mücadelesinden galip çıktı. Buğra Toplusoy ile beş yıldır aşk yaşayan ve ailenin istenmeyen gelini ilan edilen Ceyda Ateş, sonunda başardı. Ceyda Ateş, Buğra Toplusoy’un ailesinin gönlünü kazandı. Detaylar haberimizde…

Ceyda Ateş, “estetik yaptırdı” fotoğraflı iddialarına yanıt verdi!

Ceyda Ateş ve Buğra Toplusoy aşkına aileden onay geldi

Bir dönem ekranlarda fırtınalar estiren ünlü oyuncu Ceyda Ateş, beş yıl önce Buğra Toplusoy ile aşk yaşamaya başlamıştı. Ancak, sevgilisinin babası Turgut Toplusoy’dan veto yemiş, ailenin istenmeyen gelini olmuştu.

Ceyda Ateş kimdir?

Rest çekip gitmişlerdi

Buğra Toplusoy, aşkına sahip çıkmış ve ailesine rest çekerek, şirketteki hisselerini de alıp Amerika’ya yerleşmişti. Ceyda Ateş de, sevgilisi ile birlikte oyunculuk kariyerini bir kalemde silmiş ve onunla birlikte Florida’ya yerleşmişti.

Aşk galip geldi

Ceyda Ateş ve Buğra Toplusoy aşkını onaylamayan baba Turgut Toplusoy, sonunda yelkenleri suya indirdi. Turgut Toplusoy, aşkı onaylamayan eşi Suzan Toplusoy ile birlikte oğlu ve müstakbel gelininin yanına, Amerika’ya gitti. Böylelikle, Ceyda Ateş ve Buğra Toplusoy aşkı aileden onay aldı.

Aralar düzeldi

Aile ile Ceyda Ateş ve sevgilisi Buğra Toplusoy’un arası öyle bir düzeldi ki, Ateş, Turgut Toplusoy’un sahibi olduğu giyim markasının reklamını gönüllü olarak yapmaya başladı. Ceyda Ateş, geçtiğimiz günlerde Amerika’daki moda çekiminde müstakbel kayınpederi Turgut Toplusoy’un mağazasında bulunan ürünlerle objektif karşısına geçti, hatta  sosyal medyada paylaştığı karelere etiket de yaptı.

Ünlü oyuncu Ceyda Ateş, iş adamı sevgilisi Buğra Toplusoy ile beş yıl önce aşk yaşamaya başlamıştı. Uzun süredir gündemde ismi geçmeyen Ateş, son olarak estetik iddiaları ile gündeme gelmiş, iddiaları kesin bir dille yalanlayarak sosyal medya hesabından “Yüzüme botox, dolgu veya herhangi bir şey yaptırmadım gerek de duymuyorum. Günlük hayatımda bile makyaj yapmayı sevmeyen ben olarak.Ne yazık ki 1 sene önce sette burnum kırıldı ve şu anda ekranda gördüğünüz kadar düzelebildi bu yüzdende ifadem farklılaştı ama nedense bizim toplumumuzda hemen kötülemek ve karalamak söz konusu bunu anlamış değilim. Çok şükür sakat kalmadım merak ediyorum öyle bir şey olsaydı dalgamı geçecektiniz. Ben kendimle mutluyum sizlerde kendinizle mutlu olursanız her şey daha güzel olur.” şeklinde bir açıklama yapmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler