Ana SayfaÜnlülerİşte Berkay'ın Arda Turan ile Helalleşme Şartı!

İlgili Postlar

İşte Berkay’ın Arda Turan ile Helalleşme Şartı!

İşte Berkay’ın Arda Turan ile helalleşme şartı! Ünlü futbolcu Arda Turan’ın şarkıcı Berkay’ı darp etmesini ardından olayın ayrıntıları ile ilgili yeni bilgiler ortaya çıkıyor. Berkay’ın peşinden hastaneye giden Arda Turan neler söyledi? Ünlü şarkıcı Berkay’ın Turan ile helalleşmek için koyduğu şart nedir? İşte haberimiz hakkında merak edilen tüm detaylar…

Arda Turan ve Berkay kavgasına bir de böyle bakalım

İşte Berkay’ın Arda Turan ile helalleşme şartı!

İşte Berkay’ın Arda Turan ile helalleşme şartı! Gündeme bomba gibi düşen Arda Turan’ın şarkıcı Berkay’ı darp ettiği haberlerinin ardından yeni bilgiler gün ışığına çıkmaya devam ediyor.

Berkay Şahin kimdir?

İşte Berkay'ın Arda Turan ile Helalleşme Şartı
İşte Berkay’ın Arda Turan ile Helalleşme Şartı

Evli olmasan seni kaçırmazdım

Geçtiğimiz günlerde şarkıcı Berkay’ın eşi Özlem Ada Şahin’in açıklamasıyla ortaya çıkan taciz skandalı, Şahin’in gazeteci Esin Övet’e yaptığı “Dün akşam yaşananlardan dolayı çok üzgün olduğunu söyleyen Şahin, “Eğlenmeye gittiğimiz mekanda bahsi geçen şahsın sözlü ‘çok güzel kadınsın, evli olmasan seni kaçırmazdım’ tacizine uğradım. Bu duruma eşimin şahit olmasından sonra yaşanan gerginlik bu şahsın eşime kafa atması ve eşimin burnundan kanların gelmesiyle biz direk hastaneye gittik. Yapılan tetkikler sonucu eşimin burnunda 15 tane kırık olduğu anlaşılmıştır. Ve acil ameliyat gerekli olduğu bilgisi bize verilmiştir. Bu konuda üzgün olduğum hemcinsim ve bir bebek bekleyen anne adayının yaşayacakları beni derinden etkilemektedir. Gerekli hukuksal işlemler tarafımızdan başlatılmıştır. Kamuoyu bilgilerine arz ederim” sözleri ile patlamıştı.

Kenan Erçetingöz olayın iç yüzünü anlattı

Burnundaki kırık nedeniyle dün ameliyat olmak zorunda kalan Berkay’ı ziyaret eden magazin gazetecisi Kenan Erçetingöz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda olayın iç yüzünü anlattı.

Şarkıcı Berkay’ın Arda Turan ile helalleşmek için bir şartı olduğuna dikkat çeken Kenan Erçetingöz, Berkay’ın Arda bu şartı yerine getirmediği için çok bozulduğunu ifade etti.

20 dakika başbaşa kalmak istedi

Hasteneden ayrıldıktan sonra Berkay’la konuştuklarını anlatan Kenan Erçetingöz, “Berkay, Arda ile bir şartla helalleşeceğini söyledi. Arda’nın kameraların önünde kamuoyundan özür dilemesi gerektiğini ve Berkay’la bir odada baş başa 20 dakika geçirmesini istemiş. Arda bunları yapmayınca da çok bozulmuş.” dedi.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler