Ana SayfaDizilerİstanbullu Gelin'in Yeni Sezon Fragmanı Yayınlandı! Süreyya Katil mi Oluyor?

İlgili Postlar

İstanbullu Gelin’in Yeni Sezon Fragmanı Yayınlandı! Süreyya Katil mi Oluyor?

İstanbullu Gelin’in yeni sezon fragmanı yayınlandı! Süreyya katil mi oluyor? Star Tv ekranlarında yayınlanan fenomen dizi İstanbullu Gelin’in yeni sezonunda izleyicileri neler bekliyor? Yeni sezon fragmanı nasıl tepkiler aldı?Yeni bölüm ne zaman başlıyor? İşte çok sevilen dizinin yeni sezonunun ilk fragmanı ve haberimizin tüm detayları…

“İstanbullu Gelin” 3.Sezonu Ne Zaman Start Vericek?

İstanbullu Gelin’in Yeni Sezon Fragmanı Yayınlandı! Süreyya Katil mi Oluyor?

İstanbullu Gelin’in yeni sezon fragmanı yayınlandı! Süreyya katil mi oluyor? Star Tv ekranlarında yayınlanan 3. sezonuyla ekranlara gelmeye hazırlanan fenomen dizi İstanbullu Gelin’in yeni sezon ilk fragmanı yayınlandı.
Yeni sezon fragmanıyla izleyicilere büyük bir şok yaşatacağının sinyalini veren İstanbullu Gelim dizisinde, Faruk ve Süreyya karakterlerinin kızları Yaz büyüyüp, genç kız haliyle ekrana geliyor.

İstanbullu Gelin 3.Yeni Sezon Çekimlerine Başladı

Merakla beklenen dizinin yeni sezonunun ilk fragmanı

Büyük bir izleyici kitlesine sahip İstanbullu Gelin dizisinde yeni sezonun ilk fragmanı yayınlandı. İşte o fragman…

http://https://youtu.be/QOl0QUL_4Jc

Faruk ve Süreyya’nın kızı Yaz’ın çaresizliği

İstanbullu Gelin dizisinin yeni sezon fragmanından Süreyya ve Faruk’un kızı Yaz, annesinin Esma Hanım’ı kendi elleriyle öldürdüğünü söyleyip “Şimdi ben bu bildiklerimi nereye koyayım?” diyerek çaresizliğine dikkat çekiyor.

İstanbullu Gelin dizisinin son bölümünde neler olmuştu?

Dizinin 2. sezonunun finalinde oldukça ilginç gelişmeler yaşanmış, izleyiciler büyük bir merak içinde kalmıştı. Bütün servetini kaybettiğini izlediğimiz Boran ailesinin son bölüm konusu şöyleydi…

“Fikret uçağın kargo bölümünde bulunan uyuşturucu nedeniyle tutuklanır. Bu durum Boran Şirketler grubunun hisse kaybetmesine sebep olmaktadır. Faruk detaylı bir araştırma ile komployu yapanı bulmaya çalışmaktadır. Adem ise Fikret’e karşı oynamaya devam etmektedir. Süreyya’nın kanamasının olması ise Boranlar’a bir şok daha yaşatacaktır. Faruk, İpek’in desteği ile komployu yapanın Adem olduğunu öğrenir ve önemli bir karar vererek Adem’in karşısına bir seçimle çıkar.”

3. sezon ne zaman başlıyor?

Yeni sezonda kadroya eklenen usta sanatçıların sürprizinden sonra tüm gözler dizinin ne zaman yayınlanacağı ile ilgili bir açıklama bekliyordu. Dizinin başrol oyuncularından biri olan Aslı Enver yaptığı bir açıklamada yeni sezona az bir zaman kaldığını söyleyerek müjdeyi vermişti.

Şimdilik kulislerde dolaşan haberlere göre İstanbullu Gelin dizisinin başlama tarihi olarak, 21 Eylül ya da 28 eylül tarihlerinden birine işaret ediliyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler