Ana SayfaDizilerİstanbullu Gelin'den Ön İzleme Geldi!

İlgili Postlar

İstanbullu Gelin’den Ön İzleme Geldi!

İstanbullu Gelin 66. yeni bölüm 2. fragmanı ekranda. Yeni fragmanda; Esma Sultan alzheimer teşhisinden sonra büyük bir şok yaşıyor. Her şeyi unutacak olmak hiç kolay değil. Esma, unutmadan önce yazmaya başlıyor. Çocukları, gelinleri, torunları ve evi hepsini tek tek not ediyor. Unuttuklarını kendi not defterinden okumak istiyor.

İstanbullu Gelin 66. yeni bölüm fragmanı ile bugün seyirci karşısına çıktı. Fikret ile Adem’in yaralanması yeni bir devrin başlangıcı oldu. Önce Fikret sonra Adem hastaneden çıktı. Dilara’nın Adem’e bakışı da bu şekilde değişti. Dilara, Adem’i yalnız bırakmak istemiyorken Güneş’in varlığından haberdar oldu.  İşte son bölümde yaşananlar…

İstanbullu Gelin Oyuncu Kadrosu

Asıl sürpriz Süreyya’ya!

Bu akşam Star TV’de yeni bölümü yayınlanacak olan İstanbullu Gelin dizisinde hem şaşırtıcı kararlar hem de sürprizlere hazırlıklı olun!

Alzheimer olduğunu öğrenen Esma, beklenmedik bir karar alırken, Faruk’a sürpriz yapayım diyen Süreyya da başka bir sürprizin odağında olacak!

Başrollerinde Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin ve Salih Bademci’nin oynadıkları dizinin 66. bölümünden 2. tanıtım yayınlandı.

Esma’nın Alzheimer olduğu öğrendikten sonra büyük bir buhran yaşadığı görülürken, şok bir karar almaktan da çekinmeyecek. Hayatı boyunca tek aşkı olan Garip ile evlenme aşamasında olan Esma, hastalığını öğrendikten sonra bu kararından vazgeçecek. Ancak Garip’e gerçeği anlatmayacak ve yüzükleri geri verecek.

Bu arada Emir’in ortadan kaybolmasından sonra herkes büyük bir telaş içinde onu arıyor. Faruk oğlunu bulmak için çabalarken evde de endişeli bir bekleyiş hakim.

İstanbullu Gelin dizisi 66. yeni bölümü öncesinde ön izleme görüntüleri yayınlandı. Aslı Enver, Özcan Deniz, İpek Bilgin ve Salih Bademci’nin başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümü merakla beklenmekte. Yeni bölüme saatler kala ön izleme görüntüleri yayınlandı. Videodan izleyebilirsiniz.

Peki 66. bölümde neler yaşanacak? Detaylar şöyle:

Esma Sultan Hastalığı İle Yüzleşiyor…

Garip düğün için heyecanlanırken, Esma hastalığını öğrenmenin şokuyla sarsılır. Emir’in ortadan kaybolması Faruk’un büyük öfkesine neden olur. Fikret, Adem için endişelenmekte, ona ulaşmaya çalışmaktadır. Dilara’dan aldığı bilgi ile Güneş’ten şüphelenen Senem’in içi içini yer, duruma el atar. Süreyya son günlerdeki gerilimli havanın dağılması için Faruk’a sürpriz yapmaya karar verir ancak onu da başka bir sürpriz beklemektedir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler