Ana SayfaDizilerİstanbullu Gelin’de Öyle Bir Büyü Var Ki Kimse Diziyi Bırakamıyor!

İlgili Postlar

İstanbullu Gelin’de Öyle Bir Büyü Var Ki Kimse Diziyi Bırakamıyor!

Cuma akşamının sevilerek takip edilen dizisi İstanbullu Gelin, reyting savaşından galip çıkıyor. Yeni sezonda da izleyenleri ile buluşacak olan İstanbullu Gelin dizisinde ki büyü ne? Diziyi sevenleri neden bırakamıyor?

İstanbullu Gelin’de Öyle Bir Büyü Var Ki Kimse Diziyi Bırakamıyor!

İstanbullu Gelin Oyuncu Kadrosu

Gerçek bir hikayeden uyarlanarak çekilen İstanbullu Gelin dizisi reyting savaşında galip çıkıyor. Dizilerin sürekli final yaptığı dönemlerde yayınlanan İstanbullu Gelin dizisinin belli bir kitlesi var ve kimse diziyi bırakmıyor. Peki, izleyicilerin dizilerden çabuk sıkıldığı dönemde bir büyü yakalamış olan İstanbullu Gelin’in sırrı ne?

Köşe yazarı Oya Doğan, İstanbullu Gelin dizisinin büyüsünü şu şekilde anlatıyor, “İstanbullu Gelin dizisi her hafta heyecan dozu artan bir bölümle karşımıza çıkıyor. Dizinin senaryosu o kadar sağlam ilerliyor, diyalogları o kadar kalbe dokunuyor ki insan bir kez ekranın karşısına oturduysa diziyi bırakamıyor.Buna inanmış oyunculuk performansı ve iyi reji de eklenince İstanbullu Gelin tadından yenmiyor. İşin en güzel yanlarından biri de; her hafta mutlaka başka bir karakterin hikayesine tanıklık etmemiz. Bu da projeyi daha zengin, daha vurucu bir hale getiriyor. Birkaç haftadır Adem bu hikayenin ana merkezinde oturuyor.

O kadar masum ki aslında, sevgiye, aile olmaya o kadar hasret ki, onunla inanılmaz bir bağ kurabiliyorsunuz. Hayal kırıklığına uğradığında da öyle bir parlıyor ki, ateşiyle herkesi yakacak zannediyorsunuz. Ona hem kızıyor, hem de “Tamam sakin ol, seviliyorsun” demek isterken buluyorsunuz kendinizi…Çünkü ne yapıyorsa sevildiğini duymak için yapıyor. Geçen hafta diziden Murat Aygen ayrılmıştı. Bu hafta diziden iki oyuncu daha ayrıldı. Berkay Hardal ve Hira Koyuncuoğlu senaryo gereği yurt dışına gitti. Haftaya kucağımızda Faruk’un Adem’e yaptığı itiraf olacak. Eminim yine işler karışacak. Heyecanla yeni bölümü bekliyorum.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler