Ana SayfaDiziler İstanbullu Gelin'de Esma Sultan Gelin Oluyor!

İlgili Postlar

 İstanbullu Gelin’de Esma Sultan Gelin Oluyor!

Star TV ekranlarının büyük bir beğeniyle izlenen dizi projesi İstanbullu Gelin 67.son bölümde; Çok yakın bir zaman içerisinde yuva kurup hayatlarını birleştirme kararı alan Esma ve Garip’in ayrılığı Boranlar cephesinde şaşkınlık etkisi meydana getirdi. İstanbullu Gelin son bölümde; Hemen herkes mutlu giden beraberliklerinin ayrılıkla sonuçlanmasına inanmakta güçlük çekerken, Süreyya ise bu ayrılığın altında çok mühim bir sebebin yatabileceğinin altını çizdi. Ve nitekim de işler Süreyya’nın parmak bastığı şekilde gelişti, Nurgül şans eseri sonucu Esma’nın Alzheimer hastalığına yakalandığını öğrenmesiyle birlikte bu gizli gerçeği Süreyya ile paylaştı. Hem Garip’i hayatından çıkarmasının hem de son zamanlardaki anlam veremediği söylem ve davranışlarının nedeninin artık bilen Süreyya ile Esma’nın yüzleşmesinin ardından İstanbullu Gelin 67.bölüm fragmanı bekleniyor. Esma, Süreyya’nın hiçbir kimseye açıklamaması gerektiği hususunda özellikle uyarırken, Süreyya ise ilgisini ve desteğini asla eksik etmeyeceğimi ve daima yanında olacağını ifade etmesinin akabinde İstanbullu Gelin 68.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Esma Sultan gelinliği giydi!

İstanbullu Gelin dizisinin 68. yeni bölümü 28 Aralık Cuma günü Star TV ekranında izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.Esma hanım gelinliği giydi ve herkes düğünü bekliyor. Garip hayranlıkla kendisine bakıyor. Faruk ise annesine mutlu olması tavsiyesinde bulunuyor ve bunun bozulmamasını istiyor. Garip”in “Ben hayatımı Esma’nın yoluna serdim” sözü ise her şeyin özeti konumunda.

İstanbullu Gelin Oyuncu Kadrosu

İstanbullu Gelin 68. yeni bölümden ilk görüntüler yayınlandı. Videodan izleyebilirsiniz;

İstanbullu Gelin son bölümde; 

İstanbullu gelin’de Esma, ailesine Garip ile ayrılma kararı aldıklarını söyler. Herkeste şaşkınlık yaratan bu kararın sebebine ise Nurgül ulaşır ve Süreyya’ya Esma’nın hasta olduğunu söyler. Adem, hastalığın yarattığı öfke ile Güneş’e haksızlık ettiğini düşündüğünden ona karşı bir adım atar. Dilara’nın şüpheleri iyice artmıştır ve Senem bildiği gerçeği saklasa da huzursuzdur. Bu sırada Garip ise kendisi için bir seçim yapmıştır. Nurgül ve Süreyya için karar verme zamanı gelmiştir.

Başrollerini Özcan Deniz, Aslı Enver ve İpek Bilgin gibi isimlerin paylaştığı İstanbullu Gelin 67.bölümü ile 28 Aralık Cuma günü saat 20.00’de Star TV ekranlarında olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler