Ana SayfaDizilerİstanbullu Gelin 63. Bölüm 2. Fragmanı Geldi!

İlgili Postlar

İstanbullu Gelin 63. Bölüm 2. Fragmanı Geldi!

İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölümü 23 Kasım Cuma günü Star TV ekranında izleyicilerle buluşacak. Aslı Enver, Özcan Deniz, İpek Bilgin’in başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümü merakla bekleniyor.

İstanbullu Gelin dizisinin 63. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Boranlar’ın konağa dönüşü izleyicileri memnun etti. Ayrıca Esma Sultan’ın yeni bölümdeki mutlu halleri de bir hayli dikkat çekecek. Boranlar’ın aile tablosu ve mutlulukları görülmeye değer. Videodan 63. bölümden 2. fragmanı izleyebilirsiniz.

Son bölümde neler yaşandı?

Garip ile Esma’nın ortadan kaybolup eski evinden çıktığı günü sorguluyor. Esma, Garip’e o konağın hayatı olduğunu söylüyor. Ayrıca para ile çözülemeyeceğine inandığını ve Adem’in o konağı bırakmayacağını anlatıyor.

Fikret,herşeyi anlatıyor

Süreyya herşeyi öğreniyor!

Ülfet’in ise hali perişan. Bebek eşyaları ile doldurduğu gizli odada saatler geçiriyor. Sedef’in söylediklerini aklından çıkaramıyor. O sırada kapı çalıyor. Gelen ise Süreyya. Ülfet evindeki odanın kapısını açık unutuyor. Süreyya, Ülfet’e davet için teşekkür ediyor. Süreyya kahve yapmaya giderken açık kapıyı fark ediyor. Her zaman kilitli olan odaya giren Süreyya şaşkınlıkla etrafı izliyor. Bir sürü çocuk kıyafeti, oyuncaklar, bebek arabası ve dahasını görüyor. Ülfet, Süreyya’yı fark edince endişe ediyor. Süreyya konuşmak istiyor. Kaybettiği çocuğundan söz ediyor. Ülfet kaybettiği bebeği için 15 yıl beklediğini söylüyor. Süreyya ile Ülfet duygusal olarak birbirlerine bağlanıyor. Süreyya Ülfet’e aşağıda bir ailesi olduğunu ve onu görmelerine izin vermesini istiyor.

Güneş Adem’e gidiyor

Güneş, Adem’i görmek için eve geliyor. Ancak Adem evde yok. Gülistan ile Nazif onu içeri alıp kahve ikram ediyor. Nazif yine geriliyor ve gülme krizine giriyor. Güneş, Adem hakkında birkaç soru soruyor.

Süreyya, Faruk ile karşılaşıyor. Faruk, Süreyya’nın ağladığını fark ediyor. Süreyya, Faruk’a Ülfet’in evinde gördüklerini anlatıyor. Ülfet’in 15 yıl tedavi gördüğünü ve bebek sahibi olduğu anda onu kaybettiğini bir bir Faruk’a anlatıyor. Süreyya, Ülfet’in tedavi görmesi gerektiğini söylüyor. Faruk da Adem’le beraber halasının hayatına çok önce girdiğini anlatıyor.

Faruk Ülfet’le yüzleşiyor!

Faruk, Ülfet’e gidiyor. Direkt lafa giren Faruk, Adem ile olan ortaklıklarını bildiğini söylüyor. Faruk geçmişlerinin acı içinde olduğunu ve annesi ile babasının onlardan aldıklarının acısını çocuklarından çıkarmalarını doğru bulmadığını anlatıyor. Ülfet, Süreyya ile konuştuklarını anlıyor. Faruk, Sedef Hanım ile de konuştuğunu ve öğrendiklerini ona karşı kullanmayacağını söylüyor. Faruk’un tek istediği arsa meselesinin çözülmesi. Ülfet, Faruk’u sakin sakin dinliyor ve arsa işi de bu şekilde çözülüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler