Ana SayfaDizilerİstanbullu Gelin 62. Bölüm 2. Fragmanı Geldi!

İlgili Postlar

İstanbullu Gelin 62. Bölüm 2. Fragmanı Geldi!

İstanbullu Gelin 61.son bölümde; Boran kardeşler cici babalarını sindirmeye çalışırken, Ülfet’in davetinde boy göstermekten geri durmazlar. Öte yandan hiç beklenmedik anda ortaya çıkan Sedef, Ülfet ve Güneş’in kabusu olur. Peki, nefes kesen son bölümünün ardından, İstanbullu Gelin 62.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İstanbullu Gelin 62. yeni bölüm 2. fragman yeni bölümden çok özel sahnelerle ekrana geldi. Yayınlanan yeni fragmanda; Boranlar arsa satışı ile mutlu günlerine ilk adımını atıyor. Ülfet’ten sonra Adem de savaşı kaybettiğini kabul ediyor. Fikret ile Osman’ın sevinci ise görülmeye değer. İşte İstanbullu Gelin 62. yeni bölüm fragmanları…

Star TV’de bu hafta 62. bölümü yayınlanacak olan İstanbullu Gelin dizisinde beklenmeyen gelişmeler yaşanacak.
Başrollerinde Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin ve Salih Bademci’nin oynadıkları dizinin 62. yeni bölümden ikinci fragman da yayınlandı. Arazinin satıldığı haberi verildi ve Boranlar bir hayli mutlu oldu. Esma Sultan’ın hayali gerçek oluyor. “Burası Esma’nın kalesi” sözü sosyal medyada bir hayli konuşulacaktır.

Daha önce yayınlanan ön izlemede, Süreyya’nın Ülfet’in evindeki gizli odasına girdiği ve orada bebek eşyalarını görünce büyük bir şok yaşadığı görülmüştü. Yeni fragmanda da önemli detayları bulabilirsiniz. 62. bölüm 2. fragmanını haberimizden okuyabilirsiniz

Dizinin 62. bölümünde yaşanacaklara dair bazı bilgiler ise şöyle:

Ülfet’e “Yaralarını görüyorum” diyen Süreyya, onun 15 yıl hamile kalmak için uğraştığını ve bebeğini aldırmak durumunda kaldıktan sonra büyük bir boşluğa düştüğünü öğreniyor.

Ülfet’e bugüne kadar kimsenin yapmadığı içtenliğini gösteren Süreyya, onun yarasına dokunurken, benzer bir olay yaşadığını ve onu anladığını söyleyerek Ülfet’in duygularına tercüman oluyor.

Boranlar’ın makus talihi değişecek!

Yeni tanıtımda Ülfet’in Boranlar’ın evine gittiği ve arsa meselesini halletmek istediği görülüyor. Ülfet, arsanın Boranlar’ın payına düşen kısmını alacağını söylüyor. Süreyya’nın, Ülfet’le yaptığı konuşma sonrasında yaşanan bu olay, Boranlar’ın makus talihi değiştirecek çok önemli gelişmelere gebe.

“Burası Esma’nın kalesi”

İstanbullu Gelin 62. yeni bölüm 2. fragmanı bugün Star TV’de ekrana geldi. Ülfet, Fikret’in çabalarının da katkısı ile yenilgiyi kabul etti. İstanbullu Gelin 62. yeni bölüm 2. fragmanında; Arsa satılıyor. Ülfet Boranlar’a yenik düşüyor. Faruk ile Fikret satış belgesiyle mutluluktan havaya uçuyor. Garip, Adem’e yalı için ‘burası Esma’nın kalesi’ diyor. Adem de yenilgiyi kabul ediyor. Esma evinin anahtarını eline alıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler