Ana SayfaDizilerİstanbullu Gelin 36. yeni bölüm fragmanı yayınladı

İlgili Postlar

İstanbullu Gelin 36. yeni bölüm fragmanı yayınladı

İstanbullu Gelin yeni bölümü ile yine izleyiciyi etkisi altına alacak. Dizinin 36. bölümünün yeni fragmanı yayınlandı. Fragmanda, dikkat çekici detaylar ve sürpriz gelişmelerin sinyalleri verildi. İstanbullu Gelin’in yeni bölüm fragmanından önemli detaylar haberimizde…

İstanbullu Gelin’in yeni bölümü ekranlara damga vuracak

Star TV ekranlarının en çok ses getiren dizilerinden biri olan İstanbullu Gelin’in 36. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Önceki bölümde işlerin iyiden iyiye karıştığı dizide, sular yine durulmuyor.

Defne Samyeli İstanbullu Gelin’de

İstanbullu Gelin’in Cuma günü yayınlanacak olan yeni bölümünün fragmanında, diziye yeni katılan Defne Samyeli ilk kez göründü. Defne Samyeli diziye Garip beyin eski eşi olarak katılıyor. Osman’ın Burcu’ya tektaş ile sürpriz şekilde evlilik teklifi etmesi ile büyük bir şok yaşanırken, Burcunun annesi olan Defne Samyeli konağa gelip Osman ve ailesi ile tanışır. Esma hanım karşısında Garip’in eski eşini görünce neye uğradığını şaşırır. Karşısında son derece güzel ve oldukça genç bir kadın gören Esma hanım, büyük bir şok yaşar.

Osman’ın evlilik teklifi eleştiriliyor

Osman’ın Burcu’ya yaptığı evlilik teklifi, yeni bölüme damga vuracak. Esma hanım, oğlu Osman’ın bu teklifini çok apar topar verilmiş bir karar olarak değerlendirir. Ağabey Faruk da tıpkı annesi gibi Osman’ın çok acele ettiğini savunur. Ancak, Fikret bu fırsatı kaçırmaz ve bunu söyleyen ağabeyi Faruk’un Süreyya ile apar topar evlenmesini hatırlatır.

Osman kendini savundu

Osman, Burcu’ya yaptığı evlilik teklifi için ailesinden gelen tepkilere karşı kendini Burcu’nun annesinin kısa bir süreliğine Türkiye’ye gelmesi nedeni ile süreci hızlandırması gerektiği şeklinde savunur.

Burcu’nun annesini “dünür” sıfatı ile evinde ağırlayan Esma hanım, karşısında genç ve son derece güzel bir kadın görünce neye uğradığını şaşırır. Burcu’nun annesini canlandıran Defne Samyeli, diziye damga vuracak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler