Ana SayfaÜnlülerİstanbul Havalimanı'nın Açılış Törenine Çok Sayıda Ünlü Katıldı!

İlgili Postlar

İstanbul Havalimanı’nın Açılış Törenine Çok Sayıda Ünlü Katıldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açılışının gerçekleştireceği İstanbul Havalimanı açılış törenine sanat, siyaset, spor ve iş dünyasından çok sayıda ünlü isim katıldı. ünlüler Dünyanın en büyük havalimanı hakkında neler söylediler? Detaylar Haberimizde..

İstanbul Havalimanı’nın Açılış Törenine Çok Sayıda Ünlü Katıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın  açılışını gerçekleştirdiğiİstanbul Hava Limanı açılış törenine sanat, siyaset, spor ve iş dünyasından çok sayıda isim katıldı. Ünlü şarkıcı Yavuz Bingöl açılış öncesi yaptığı açıklamada, “Dünyanın en büyük havalimanı, hayırlı uğurlu olsun. Biz de heyecanlıyız, sahnede çok güzel bir orkestra var” dedi.

 

İstanbul Havalimanı’nın açılış töreni son hazırlıklar tamamlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın uçakla iniş gerçekleştirdiği havalimanına ünlüler de adeta akın etti görüntülendi. Sanat, siyaset, spor ve iş dünyasının önde gelen isimleri tarihi açılışı yerinde izlemek üzere terminal binasındaki tören alanı geçtiler. Aralarında ses sanatçısı Orhan Gencebay, türkücü Yavuz Bingöl, ses sanatçısı Muazzez Ersoy, eski AB Bakanı Egemen Bağış, eski manken Demet Şener, İşadamı Ali Ağaoğlu, oyuncu Oktay Kaynarca, oyuncu Şafak Sezer, Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu güreşçi Taha Akgül, dünyaca ünlü Türk asıllı Kick Boks sporcusu Gökhan Saki gibi çok sayıda ünlü isim törene katıldığı gözlemlendi.

Gökhan Saki: “Böyle büyük bir günde burada olmak beni çok mutlu ediyor.”

Dünyaca ünlü Türk asıllı Kick Boks sporcusu Gökhan Saki, “Böyle büyük bir günde burada olmak beni çok mutlu ediyor. Dünyada çok yeri gezdim böyle bir havalimanı görmedim. Türkiyemize hayırlı olsun. Gururlanıyorum” dedi.

Yavuz Bingöl: “Dünyanın en büyük Havalimanı, Hayırlı Uğurlu Olsun.”

Ünlü sanatçı Yavuz Bingöl ise, “Dünyanın en büyük havalimanı, hayırlı uğurlu olsun. Biz de heyecanlıyız, sahnede çok güzel bir orkestra var” şeklinde ifade etti.

Egemen Bağış: “Türkiye Bunu da Gerçekleştirdi”

Eski Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış, “Yeni Havalimanına girdiğim zaman Bakanlar Kurulunda havalimanı projesini tartıştığımız gün geldi. Sadece bunun alanının belirlemek, hafriyatının bile Türkiye’ye nelere maal olacağını düşünmek gözümüzü korkutan bir projeydi. Ama hamdolsun Türkiye bunu da gerçekleştirdi” ifadelerine kullandı.

Taha Akgül:  “Tarihi bir güne tanıklık ediyoruz.”

Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu güreşçi Taha Akgül de “Tarihi bir güne tanıklık ediyoruz. Dünyanın en büyük havalimanı, biz de sürekli maçlarımıza buradan gideceğiz. Bugün tarihi güne tanıklık etmeye geldik. Vatanımıza, milletimize hayırlı olsun” açıklamalarını gerçekleştirdi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler