Ana SayfaÜnlülerİsrafil Köse'nin öldüğü kaza için bilirkişi raporu ortaya çıktı!

İlgili Postlar

İsrafil Köse’nin öldüğü kaza için bilirkişi raporu ortaya çıktı!

Geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden İsrafil Köse’nin ölümüne neden olan trafik kazası için bilirkişi raporu ortaya çıktı. Rapora göre; sanık sürücü suçlu bulundu, altı yıl hapsinin devam etmesi kararı alındı. Detaylar haberimizde…

[irp]

İsrafil Köse’nin vefat ettiği dava için yeni gelişme

Sevilen oyuncu İsrafil Köse, geçtiğimiz yıl 21 Ağustos günü acı bir trafik kazası neticesinde yaşamını yitirmişti. Kaybı ile sevenlerini ve sanat dünyasını yasa boğan İsrafil Köse’nin ölümüne neden olan trafik kazası için bilirkişi raporu ortaya çıktı.

[irp]

Sanık sürücünün altı yıl hapsi devam ediyor

Trafik kazasına neden olduğu iddia edilen sanık sürücü Bekir Serkut Özhan’ın trafik güvenliğini tehlikeye düşürdüğü belirtilen raporun ardından altın yıl olarak belirlenen hapis cezasına devam ediyor.

[irp]

İsrafil Köse’nin ölümüne neden olan trafik kazası için bilirkişi raporu

Raporda; “Yaya ve araç trafiğinin seyir emniyetini ihlal edip arkadan gelen araçları ve aracının etrafını kontrol etmeden taşıt yolunun sağında durakladığı sırada, aracının sol ön kapısını açtığında 16 FV 273 plakalı motosikletin çarpması neticesinde, motosikletin sola doğru savrulup refüje çarpmasına ve sürücü İsrafil Köse’nin vefat etmesine neden olduğu trafik kazasında trafik kurallarını ihlal ettiğinden kazanın meydana gelişinde asli kusurunun bulunduğu düşünce ve kanaatine varılmıştır.” denildi.

[irp]

Ünlü oyuncu İsrafil Köse, geçtiğimiz yıl Ağustos ayında acı bir trafik kazası sonucu hayatını kaybetmişti. Köse’nin vefatı yakınları ve saat camiasını derinden sarstı.

İsrafil Köse kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler