Ana SayfaÜnlülerIşın Karaca'yı Gören Bir Daha Dönüp Bakıyor

İlgili Postlar

Işın Karaca’yı Gören Bir Daha Dönüp Bakıyor

Ünlü ses sanatçısı Işın Karaca, bugünlerde büyük ses getiren değişimiyle görenleri hayrete düşürüyor. Güçlü sesi ve güzel yorumuyla izleyicisini mest eden sanatçı, şu anki büyük değişimiyle görenlere parmak ısırttı. Bir manken edasıyla poz veren sanatçının, son hali mankenlere bile taş çıkartıyor.

Kilolarına Veda Etti!

Hep kilolu olarak görmeye alıştığımız Karaca, uzun zamandır kilolarıyla sorun yaşıyordu. İstediği gibi kıyafet bulamadığından yakınan ve birçok yöntem deneyen, fakat bir türlü kilo veremeyen sanatçı en son 105 kiloya kadar ulaştı. Aşırı kilo alan sanatçının sonunda sağlık sorunları da baş gösterdi.

Sağlık Sorunları Yaşamaya Başlayınca

Kilolu olsa da sahne alıp şarkı söyleyebileceğini savunan ve yıllardır sahne alıp büyük bir keyifle şarkılarını icra eden sanatçı, bunu herkese kanıtlamış oldu. Daha sonraları kilosu özel yaşantısında olduğu kadar sahne hayatını da etkilemeye başladı. Tansiyonun yükseldiğini belirten Karaca, insülin alarak sahneye çıktığını belirtti. Bir süredir aşk yaşadığı çocukluk arkadaşı Tuğrul Odabaş ile evlilik planları yapan ünlü popçu, sonunda ameliyat olmaya karar verdi ve bıçak altına yattı.

Mide küçültme ameliyatı geçiren ve 105 kilodan 60 kiloya düşen Karaca, şu anda 36 beden. Karaca yaptığı açıklamada sonunda istediği hedefe ulaştığını belirtti.

Soluğu Nikah Masasında Aldı

43 Yaşındaki ünlü pop sanatçısı Işın Karaca, sonunda istediği kiloya kavuşunca soluğu nikah masasında aldı. Nişanlısı ve çocukluk arkadaşı olan Tuğrul Odabaş’la dünya evine girdi. Kartal Titanik Otel’de önceki akşam yapılan düğün törenine çok sayıda davetli katıldı. Düğüne katılanların arasında sanat camiasının ünlü isimleri de vardı.

3. kez evet diyerek mutluluğa adım atan sanatçının heyecanı gözlerden kaçmadı. Yerinde duramayan ünlü popçu, basın mensuplarına ben artık Işın Karaca Odabaş oldum diyerek mutluluğunu paylaştı. Bu mutlu gününde sanatçıyı annesi Şeniz Büyük Karaca ve kardeşleri Serdar- Akın Büyük Karaca yalnız bırakmadı.

Sanatçının ilk evliliğinden olan oğlu Erda Kıvanç, Sedat Doğan’la yaptığı ikinci evliliğinden olan kızı Mia Doğan da annelerinin bu mutlu gününde yanında olup mutluluğuna ortak oldu. Nikâh şahidi en yakın arkadaşı Demet Akalın olacaktı. Fakat kızı Hira’nın rahatsızlanması sebebiyle törene katılamadı. Buna biraz üzülen ve morali bozulan Karaca’nın nikâh şahidi Cansu Kurtçu oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler