Ana SayfaDedikoduIşın Karaca'ya Esin Övet'den İmalı Gönderme Geldi!

İlgili Postlar

Işın Karaca’ya Esin Övet’den İmalı Gönderme Geldi!

Ünlü Şarkıcı Işın Karaca, Kanal D’de yayınlanan ‘2. Sayfa’ programında özel hayatı ve tüm merak edilenler hakkında çok samimi açıklamalarda bulunmuştu.   “İrem Derici biz daha boşanmadan eski eşim Sedat’a evlenme teklifi etti” açıklamasıyla magazin gündeminde bomba etkisi yaratmıştı. Ünlü köşe yazarı Esin Övet konuya öyle bir yerden dahil olduki, detaylar Haberimizde..

Bomba İddia! Işın Karaca; İrem Derici Sedat Doğan’a Evlilik Teklifi Etmiş!

İrem Derici, Sedat Doğan’a evlenme teklifi etmiş…

“Sedat’la evlendiğimde imzayi attığım an annemin haklı çıktığını anladım. Babamın hasta olduğu dönemler çok zordu. Biz Sedat’la boşanmamıştık daha. Bir gece bir arkadaşım İrem Derici’nin Facebook hesabındaki bir fotoğrafı gönderdi. O fotoğrafta İrem Derici ve Sedat el ele tutuşuyordu. O gün artık dedim ki, ‘Hayat çok sert ve çok acımasız, insanı çok yaralayan bir şey’. Ben kimseyi kimseye kötülemedim. İrem Derici, Sedat’a evlenme teklifi etmiş. İrem Derici bizim evli olduğumuzu da biliyordu. Ben sadece benim gözlerime bakmalarını bekliyorum. İrem Derici’yi ben de sevmiyorum. Onun sesini, şarkılarını ve ahlaki olarak da beğenmiyorum. Hiç kimse sütten çıkmış ak kaşık değil tabii. Ama hepimizin değerleri başka. İrem genelde benim sahne aldığım yerlerde sahne almıyor. Karşılaşsak hiçbir şey yapmam. Onun gözüne bakmak isterim. Bir insanın gerçek duygusunu anlamak için gözüne bakmak lazımmış”

irem derici ile ilgili görsel sonucu

İrem Derici Jet Hızıyla Yanıt Vermişti!

İlk evliliği hakkında konuşan Ünlü şarkıcı IşınKaraca, magazin gündemini derinden sarsacak bir iddia ortaya atmıştı. Önemli açıklamalarda bulunan Işın Karaca, Sedat Doğan’la İrem Derici’nin ilişkisi olduğunu söyledi. Ünlü şarkıcı İrem Derici çıkan bu iddialardan sonra kendi Instagram hesabından paylaşım yaparak iddiaları reddetmişti.

İrem Derici kimdir?

 

Işın Karaca kimdir?

“Beni Birileri Kendisiyle Karıştırmış”

Ünlü şarkıcı İrem Derici’nin “Beni birileri kendisiyle karıştırmış” ifadeleri hemen akıllara Sedat Doğan’ın eski eşi Ünlü magazin gazetecisi ve köşe yazarı Esin Övet’i getirdi.

 

“Tencere Dibin Kara, Seninki Benden Kara”

2009 yılında Sedat Doğan’dan boşanan Ünlü köşe yazarı Esin Övet, paylaşımıyla polemiğe dahil oldu. Esin Övet, “Tencere dibin kara, seninki benden kara” diye guzel bir atasozu var. nedense bayilirim. Aklima geldi. Oylesine” mesajıyla akıllarda soru işareti oluşturan bir paylaşım yaptığı görüldü..

esin övet ile ilgili görsel sonucu

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler